Stiri

Primele specificatii tehnice pentru OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

OnePlus 7T Pro a fost desemnat cel mai bun telefon al anului trecut, iar OnePlus nu pare sa se opreasca aici. Compania pregateste urmatoarea generatie de smartphone-uri premium, una care va fi lansata se pare la inceputul lunii viitoare.

Cele mai scumpe telefoane OnePlus de pana acum? Foarte probabil!

Compania din China si-a anuntat deja viitoarea generatie de telefoane flagship, iar zilele trecute a confimat ca OnePlus 8 va beneficia de conectivitate de tip 5G.

Intr-un interviu acordat pentru cei de la CENT, co fondatorul OnePlus, Pete Lau a marturisit ca OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro vor beneficia de suport 5G. Asta inseamna totodata ca terminalele de top ale celor de la OnePlus vor avea si o crestere de pret, ceea ce ar face ca noile modele sa fie cele mai scumpe de pana acum. Exista informatii dinspre companie care anunta ca viitoarele flagshipuri se vor apropia de pragul de 1000 de dolari, ceea ce se va transforma intr-o premiera in istoria companiei.

Lau a explicat: „Vreau să-mi reafirm angajamentul față de 5G și investițiile noastre pe termen lung. Investim în 5G de câțiva ani și considerăm că aceasta este direcția care merge înainte, și catre care ne luam in angajament ferm. ”

În ceea ce privește prețul, Lau confirmă, de asemenea, că prețurile vor crește din cauza asistenței 5G. El spune că „noua tehnologie adaugă costuri, astfel încât costurile generale de productie au crescut în comparație cu produsele 4G.” Lau a dat asigurări că anul acesta doar versiunea pro va avea un pret un pic mai scump, dar prețul nu este în jurul valorii de 1000 USD, asa cum se vehiculeaza in presa internationala.

Cu toate acestea, viitorul flagship al companiei nu va fi primul său dispozitiv 5G. OnePlus a lansat deja două dispozitive 5G pe piață – OnePlus 7 Pro ca primul smartphone 5G și apoi OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Seria viitoare OnePlus 8 va include OnePlus 8, OnePlus 8 Pro și smartphone-urile OnePlus 8 Lite mid-range. OnePlus 8 Lite s-ar putea lansa alături de restul seriei sau mai târziu în an.

Specificatii tehnice OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro

Din primele informatii, OnePlus 8 Pro va avea un ecran de 6.65 inch in diagonala. Va fi un ecran de tip Fluid AMOLED cu rata de refresh de 120 Hz. Sub capota sa isi va face loc procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm, iar versiunile de memorie vor merge pana la combinatia 12 GB RAM cu 256 GB ROM. Smartphone-ul de top al companiei OnePlus va avea Android 10 la bord, cu interfata OxygenOS deasupra, dar si o baterie de 4.500 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida la 50w. Se pare ca OnePlus 8 Pro se va baza pe o combinatie foarte puternica de senzori de imagine. Cel mai atractiv dintre senzorii de pe spatele telefonului va avea 64 de megapixeli, in timp ce urmatorii doi senzori vor avea 20 de megapixeli, respecitv 12 megapixeli.

OnePlus 8

Pe de alta parte, OnePlus 8 va aduce o combinatie de senzori de 48 de megapixeli, cu 16 megapixeli si 2 megapixeli pe setup principal.

Versiunea standard va avea un ecran de 6.55 inch AMOLED cu rata de refresh de 90Hz si va rula din fabrica Android 10 cu Oxygen OS deasupra. De asemenea, OnePlus 8 va fi condus spre performanta de procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm. Cu alte informatii despre cele doua flagshipuri de la OnePlus vom reveni si noi in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro