Stiri

Specificatii OnePlus 7. Tot ceea ce stim pana acum despre viitorul flagship

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

OnePlus 7 si tot ceea ce stim pana acum despre el –> In timp ce redactam acest articol, suntem probabil la cateva luni distanta de lansarea urmatorului model de top al companiei OnePlus. Asta nu ne impiedica insa sa trecem in revista ceea ce se vehiculeaza pana in prezent cu privire la acest device foarte asteptat pe piata de telefoane mobile.

OnePlus 6 si OnePlus 6T a fost doua terminale receptionate extraordinar de publicul tinta al companiei, dar si de catre piata de telefoane in general. Daca ai intrat cumva in posesia unuia dintre aceste dispozitive, nu uita ca iti oferim cateva accesorii de foarte buna calitate pentru ele. Verifica oferta de huse OnePlus 6 sau de huse OnePlus 6T de pe site-ul catmobile.ro. Revenind insa la OnePlus 7, haideti sa trecem pe scurt in revista ce stim pana acum despre acest super telefon al producatorului chinez.

Data de lansare OnePlus 7

OnePlus 6 a fost lansat in luna mai a anului 2018, in vreme ce predecesorul sau, OnePlus 5 a fost lansat oficial in luna iunie a anului 2017. Se pare ca producatorul are o tendinta pentru perioada de inceput a verii in ceea ce priveste lansarile telefoanelor sale.

Nu avem inca o data concreta pentru OnePlus 7, dar ne asteptam ca producatorul sa faca un anunt in scurt timp, cu privire la data la care OnePlus 7 va primi oficial unda verde. Cel mai probabil, aceasta perioada, mai-iunie, va fi perioada in care si noul varf de gama va intra oficial pe piata.

Cat va costa noul OnePlus 7?

Asa cum discutam si anul trecut in cadrul acestor review-uri pentru OnePlus 6 si OnePlus 6T, compania tinde sa nu mai ofere telefoane care sa fie considerate ”flagship killere”.

Din contra, OnePlus pare ca a lansat in ultimul an doua flagship-uri adevarate, astfel ca, aceasta este directia in care merge OnePlus si pe viitor credem noi.

Iti mai amintesti primul OnePlus One (foto jos) care costa undeva la 250 de dolari? Ei bine, acele vremuri s-au dus pentru un producator care a reusit sa sparga bariera vanzarilor chiar si in Statele Unite ale Americii. Unul dintre putinii producatori chinezi (de fapt, singurul) care reuseste sa vanda foarte, foarte bine in SUA.

 OnePlus One

OnePlus One

Englezii de la techradar scriu ca noul OnePlus 7 va costa peste 530 de lire sterline. Asta inseamna ca noul OnePlus 7 va costa undeva la 2800 de RON (estimativ si neconfirmat).

Cum va arata OnePlus 7?

Ok, mai e mult pana la lansarea oficiala a device-ului, dar exista surse de incredere care scriu despre felul in care ar putea sa arate terminalul. Asa cum vei observa din imaginea de mai jos, o imagine recenta aparuta in China compara cumva modelul OnePlus 6T si viitorul model OnePlus 7.

Observam ca noul device e pregatit cu un display ceva mai generos, nu are notch (oare?) iar raportul ecran-corp sare de 90%. Faptul ca nu exista nici camera foto frontala, ne face sa credem ca OnePlus 7 ar putea urma acelasi drum ca Honor Magic 2 sau Xiaomi Mi Mix 3, telefoane care si-au ascuns camera frontala in acel deja celebru mecanism de tip slider.

Alte specificatii OnePlus 7 (zvonuri)

OnePlus isi va indrepta atentia spre cel mai nou si mai puternic procesor de la Qualcomm. De altfel, producatorul a confirmat ca noul sau flagship ”va fi printre primele” care vor intra in posesia noului chipset Snapdragon 855, procesor construit pe un proces de 7 nanometri.

OnePlus 7 (1)

Asta in timp ce fostul deja procesor de top al companiei, Snapdragon 845, precum si predecesorul sau, Snapdragon 835 fusesera construite de Qualcomm pe un proces de 10 nm. Dupa Apple A12 Bionic si Kirin 980 de la Huawei, Snapdragon 855 devine cel de-al treilea chipset construit pe o arhitectura de 7 nanometri. Noul procesor primeste acum performantul procesor grafic Adreno 640, dar si noua tehnologie Snapdragon Elite Gaming, al carei obiectiv este imbunatatirea experintei de gaming a utilizatorilor.

Vom vedea cum va raspunde OnePlus la noile cerinte 5G si anticipam ca terminalul va rula din fabrica cea mai noua versiune a sistemului de operare gandit de Google, Android 9.0 Pie. Momentan, OnePlus nu a confirmat ca modelul OnePlus 6T va avea un succesor care sa poata fi considerat primul telefon 5G, cu toate ca umbla prin presa din China acest zvon.

Tindem sa-i credem pe cuvant totusi pe cei de la OnePlus, cel putin in privinta versiunii standard, adica a lui OnePlus 7. Nu ne vom hazarda sa discutam inca despre sectorul foto, care la OnePlus pare mereu o necunoscuta intampinata de foarte multe surprize. Dar vom reveni intr-un articol separat asupra acestor detalii precum si asupra altor informatii legate de viitorul flagship al companiei. Ramaneti alaturi de catmobile pentru tot ceea ce trebuie sa stiti despre viitorul varf de gama OnePlus 7, dar si pentru alte informatii din lumea IT.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 7
Price
necunoscut