Stiri

Specificatii Motorola One Hyper. Telefonul are camera selfie de tip pop-up de 32 MP

Home  »  Stiri

Marian

acum 4 ani

Nu are decupaj, dar arata bine. Nu are specificatii atat de puternice, dar te poate ajuta in majoritatea activitatilor tale zilnice. Noul Motorola One Hyper este gata de lansare, una pe care compania Motorola o anunta pentru data de 3 decembrie in Brazilia. La ce sa ne asteptam de la noul Motorola One Hyper, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Motorola One Hyper

Motorola a confirmat oficial la inceputul lunii noiembrie lansarea oficiala a modelului Motorola One Hyper, un smartphone fara decupaj, cu camera foto de tip pop-up si camera foto duala pe spate. Dupa acest anunt al companiei, au iesit la suprafata si celelalte specificatii tehnice, inclusiv numele device-ului si design-ul sau. Peste toate acestea, aruncam si noi o privire in cele ce urmeaza.

Conform randarilor oficiale, noul Motorola One Hyper este pregatit cu o configuratie mid-range, menita sa atraga atentia asupra ei. Inregistrat cu numarul d emodel XT2027-1, Motorola One Hyper va avea un ecran de 6.39-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ si tehnologie IPS la bord. Intr-adevar, ecranul nu prezinta niciun decupaj in partea de sus, in timp ce marginile sale laterale, par destul de vizbile. Barbia telefonului as spune ca este chiar grosuta, dar nu la modul deranjant.

camera Motorola One Hyper

Sub capota sa, noul model Motorola One Hyper va beneficia de aportul procesorului Snapdragon 675 de la Qualcomm, un chipset cuplat cu 4GB RAM si o memorie interna de 128 GB. Noul procesor de la Qualcomm, lansat in acest an, ar trebui sa livreze un plus de 35% la nivelul deschiderii paginilor web, prin comparatie cu Snapdragon 670, vechiul chipset din zona mid-range al producatorului. Si, mai ales, Snapdragon 675 va aduce un plus de 30% la deschiderea jocurilor de pe un telefon mobile. Aceasta din urma este o optimizare importanta, care ne face sa credem (si sa speram, de ce nu) ca in zona mid-range este loc pentru un device precum Motorola One Hyper. Noul Snapdragon 675 se bazeaza pe tehnologie Samsung FinFET de 11 nanomentri (Low Power Early), iar la bordul sau vom gasi doua nuclee Kryo 460 de 2.0 Ghz si alte sase nuclee Kryo 460 de 1.7 Ghz. Primele doua sunt dedicate de Qualcomm performantei, in timp ce urmatoarele sase sunt pentru eficienta. Alaturi de Snapdragon 675 de regula vom gasi noua placa video Adreno 612 GPU, una care credem noi ca din punct de vedere grafic ar aduce un mare plus la telefoanele din zona mid-range.

Telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.600 de miliamperi (cu tehnologie de incarcare rapida), iar senzorul sau de amprente este montat pe partea din spate, beneficiind totodata de aportul unui LED Backlighting.

In ceea ce priveste departamentul foto, se pare ca noul One Hyper de la Motorola ascunde o combinatie de 64 megapixeli (senzor primar cu apertura f/1.8) si 8 megapixeli (senzor de adancime cu apertura f/2.2) pe spate, in timp ce in partea frontala vine cu o camera de tip pop-up. Aceasta va avea o rezolutie de 32 de megapixeli, cu apertura f/2.0. Mai mult, din specificatiile pe care am putut sa le aflam despre Motorola One Hyper, noul device va rula din fabrica Android 10 (proaspat scos din cutie), insa in acest moment nu este clar daca terminalul va fi unul Android One. As vrea sa remarcam faptul ca acest telefon este primul al companiei care vine cu un senzor principal de 64 de megapixeli pe partea din spate, ceea ce nu mi se pare deloc putin lucru.

Cam asa va arata noul Motorola One Hyper, un device destul de potent din zona mid-range, fara ambitii exagerate, si speram noi, si fara un pret mult prea mare de achizitie. Vom reveni cu informatii despre el dupa lansarea oficiala. Comentati in rubrica noastra de comentarii cu privire la noul One Hyper de la Motorola si spuneti-ne ce parere va lasa.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola One Hyper