Stiri

Specificatii tehnice si imagini Moto Z3 Play

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La finalul lunii martie va anuntam primele informatii despre Moto Z3 Play, succesorul oficial al modelului Moto Z2 Play. Ei bine, cu ajutorul leaker-ului Evan Blass, aflam astazi mai multe detalii despre specificatiile tehnice ale acestui device si il putem admira totodata intr-o prima poza.

Moto Z3 Play specificatii tehnice si detalii inainte de lansarea oficiala

Noul model este deja prezent de ceva vreme pe lista speculatiilor. Foarte aproape de lansarea oficiala, device-ul a aprins imaginatia fanilor Motorola si pare sa aiba, intr-adevar, cateva argumente solide pentru zona mid-range.

O versiune pe Indigo a terminalului a fost publicata in imagini de Evan Blass chiar astazi. Cu exceptia faptului ca din nou camera spate pare sa iasa putin cam mult in evidenta, handset-ul arata bine si va avea un design modular, la fel de atractiv ca si anul trecut. Senzorul de amprente a fost mutat in partea stanga, iar finisajele par sa fie de foarte buna calitate.

Sa vedem insa cat de seducator se anunta in materie de specificatii tehnice acest nou device care va fi lansat pe filiera Lenovo-Motorola.

Noul Moto Z3 Play va avea un ecran de 6.1 -inch in diagonala, cu rezolutie Full HD + (2160 x 1080 px) si cu protectie Corning Gorilla Glass. Sub capota, producatorul a optat pentru un procesor octa-core Snapdragon 636, un chipset construit pe un proces de 14 nanometri si care atinge o viteza maxima de 1.8 Ghz. El este cuplat cu placa video Adreno 509 si cu 4 GB dedicati memoriei RAM.

Moto Z3 Play

Pentru stocarea de date, Motorola s-a oprit la 64 GB pe noul device Moto Z3 Play. Insa i-a atasat acestuia un slot pentru carduri de memorie externa care va permite extinderea capacitatii de stocare a datelor pana la 2TB.

Moto Z3 Play (1)

In compartimentul foto, Moto Z3 Play va avea se pare camera duala pe spate (combinatie de 12 cu 5 megapixeli) si un selfie cam de 5 megapixeli. Device-ul ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo si va avea o baterie de 3.000 de miliamperi cu TurboCharging.

Specificatii cheie Moto Z3 Play

  • procesor Snapdragon 636
  • ecran Full HD Plus de 6.1-inch
  • Android 8.1 Oreo
  • Baterie de 3.000 mAh
  • 4G VoLTE
  • Port USB Tip C
  • Bluetooth v5.0
  • 4 GB RAM cu 64 GB ROM
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes