Stiri

Ce specificații tehnice va avea noul smartphone Micromax In Note 1 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noul smartphone Micromax In Note 1 Pro a vizitat baza de date a site-ului GeekBench. Această vizită ne permite să aflăm câteva detalii despre noul telefon pe care îl pregătește compania Micromax.

Specificații tehnice pentru Micromax In Note 1 Pro

Mixromax a lansat anul trecut telefoanele Micromax In Note 1 și In 1 B. Modelul Pro de la Micromax este așteptat pentru acest an, și iată că producătorul nu ne va lăsa prea mult să așteptăm. Noul Micromax In Note 1 Pro a vizitat deja site-ul GeekBench, semn că lansarea oficială a device-ului este cât se poate de aproape. Mai mult, prezența în baza de date a site-ului de testări, ne permite să aflăm și primele detalii despre Micromax In Note 1 Pro.

În listarea de pe site-ul Geekbench se menționează că telefonul va purta numărul de model E7748_64. Mai mult, Micromax In Note 1 Pro ar trebui să fie alimentat de chipset-ul MediaTek Helio G90. Pentru a ne aminti, In Note 1 a venit cu Helio G85, iar cipul modernizat este o schimbare binevenită.

În baza de date a site-ului Geekbench, Micromax In Note 1 Pro a obținut 519 puncte la performanța single-core și 1673 puncte la testul multi-core. Mai mult, dispozitivul ar trebui să vină cu un minim de 4 GB de memorie RAM și, deși pot exista mai multe variante în momentul lansării, cu și mai multă memorie RAM pe alte versiuni. În schimb, foarte interesant este faptul că modelul reperat rulează pe Android 10, ceea ce este destul de deranjant dacă luăm în calcul cu ce sisteme de operare se lansează telefoanele bune și moderne în acest an.

Din păcate, informațiile din GeekBench se opresc aici, astfel că pentru a încerca să aflăm pe ce se va mai baza noul Micromax In Note 1 Pro trebui să căutăm alte zvonuri. Momentan, compania nu a oferit o dată oficială de lansare pentru acest device, deci nu știm exact când va fi el lansat oficial pe piață.

Vom reveni însă cu detalii noi despre Micromax In Note 1 Pro în perioada următoare, pentru că suntem convinși că vor apărea informații noi despre acest device. Rămâneți alături de noi!