Stiri

Ce specificații are Micromax In 2c. Detalii despre succesorul oficial al modelului Micromax IN 2B

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Cei de la Micromax se pregătesc de lansarea modelului Micromax In 2c, un succesor al telefonului Micromax IN 2B. Avem detalii despre noul smartphone în cele ce urmează.

Ce specificații tehnice are Micromax In 2c

Micromax se pregătește să lanseze un nou smartphone în India. Compania și-ar putea extinde seria IN prin lansarea Micromax In 2C. După cum sugerează și numele, smartphone-ul va fi un succesor al modelului mai vechi, Micromax In 2B.

Recunoscut pentru informațiile pe care le oferă în zona smartphone-urilor lansate în India, tipsterul Abhishek Yadav a dezvăluit că Micromax intenționează să lanseze acest nou smartphone la sfârșitul acestei luni sau în luna mai. Compania a lansat anterior câteva telefoane pe piețele indiene, inclusiv Micromax In 1, In Note 1 și In 1b și altele.
Micromax In 2c

Abhishek Yadav a mai dezvăluit că smartphone-ul va fi alimentat de un procesor Unisoc. Este de așteptat ca producătorul să folosească pe acest smartphone, același procesor Unisoc T610 ca și pe modelul Micromax In 2b. Compania a folosit anterior MediaTek Helio G35 în Micromax 1B. În afară de acest detaliu legat de procesor, se spune că smartphone-ul vine cu un sistem de cameră duală pe partea sa din spate, la fel ca și 2B. Deocamdată, nu se cunosc mai multe informații despre specificațiile modelului In 2c.

În schimb, smartphone-ul a fost văzut anterior pe platforma Geekbench. Conform listării de pe Geekbench, Micromax In 2C rulează pe chipset-ul Unisoc T-610 care are două nuclee CPU Cortex-A75 tactate la 1,8 GHz, șase nuclee CPU Cortex-A55 tactate la 1,8 GHz și GPU Mali-G52. Telefonul are 4 GB RAM și rulează pe sistemul de operare Android 11. Micromax IN 2C a obținut 347 de puncte în testul single-core și 1.127 de puncte în multi-core în Geekbench 5.4.1. Telefonul este de așteptat să aibă 4 GB RAM și rulează pe sistemul de operare Android 11.

Micromax nu a anunțat încă data oficială de lansare a viitorului său smartphone în India, dar vom reveni cu detalii în perioada următoare.

Vă reamintim că modelul Micromax IN 2B a fost lansat în două configurații de memorie. Varianta de 4 GB a smartphone-ului a fost lansată la pretul de aproximativ 500 de lei, în timp ce varianta de 6 GB are un preț de aproximativ 550 de lei.

Micromax IN 2B are un ecran LCD de 6,5 inchi cu rezoluție HD+. Este alimentat de un chipset Unisoc T610 cuplat cu până la 6 GB de RAM și 64 GB de stocare internă. Telefonul are o configurație de cameră dublă pe partea sa din spate. Aceasta va include o cameră principală de 13 megapixeli și un senzor secundar de 2 megapixeli. În plus, pentru selfie-uri, telefonul are o cameră frontală de 5 megapixeli.

Telefonul are o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare de 10 W. În ceea ce privește software-ul, dispozitivul rulează Android 11 din cutie. În cele din urmă, are un scaner de amprente montat în spate.

Etichete:

Micromax In 2C