Stiri

Specificatii Meizu 16s Pro. Telefonul a vizitat deja baza de date AnTuTu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Pe blogul nostru ati putut citi detalii despre Meizu 16s, smartphone cu Snapdragon 855 la bord, 6/8GB RAM si camera de 48 megapixeli pe fata. Iata insa ca producatorul chinez vine acum cu o varianta de update a modelului amintit anterior.

Noul Meizu 16s Pro si-a facut aparitia in baza de date a site-ului de specialitate AnTuTu si ne permite astfel sa aruncam o privire peste specificatiile sale tehnice.

Specificatii Meizu 16s Pro. Primele pareri despre noul device

Pe finalul lunii, la Zhuhai Grand Theatre, compania Meizu va lansa oficial modelul de telefon Meizu 16s Pro. Pana atunci insa, device-ul a ajuns in baza de date a site-ului AnTuTu cu numarul de model m1973. Mai mult, vice presedintele Meizu a postat o imagine cu noul Meizu 16s Pro pe Weibo, invitandu-i deja pe simpatizantii companiei sa-si dea cu parerea despre noul aspect al device-ului.

Conform listarii de pe site-ul AnTuTu, noul Meizu 16s Pro va rula din fabrica Android 9.0 Pie si va beneficia de un ecran cu rezolutie HD+ adica 2232 x 1080 pixeli. Conform testelor de specialitate, terminalul a bifat un scor bun: 464411.

Meizu 16s Pro

Meizu 16s Pro

Acest rezultat se datoreaza in mod exceptional procesorului Snapdragon 855 Plus si placii video Adreno 640. Device-ul va avea 6GB RAM in versiunea de baza si 128 GB pentru stocarea de date. Noul Snapdragon 855 Plus, oricat de ciudat ar suna ca nume este chiar un procesor bun. ualcomm a lansat cel mai probabil aceasta varianta imbunatatita a clasicului SD855 pentru a nu pierde definitiv contactul cu Exynos 9825 de la Samsung sau cu Kirin 985 de la Huawei. Producatorul sustine ca telefoanele care vor avea acest procesor la bord vor primi un plus la nivel de gaming in special pentru aplicatiile AR si VR. De asemenea, Snapdragon 855 Plus foloseste nuclee Kryo 485 cu viteze de pana la 2.96 Ghz, adica usor superioara generatiei anterioare. Sporul de performanta de pe placa video Adreno 640 este de 15% conform producatorului, mai ales pentru ca GPU-ul ruleaza acum la 672 Mhz, nu la 585.

In alta ordine de idei, ecranul va fi cel mai probabil un AMOLED cu rata de refresh de 120 Hz. Stim deja ca istemul foto de pe Meizu 16s cuprinde o camera foto duala pe spate, cu rezolutii excelente: 48 megapixeli si 20 megapixeli. Ei bine, noul Meizu 16s Pro va avea un triple camera pe spate, cu senzori de imagine de 48 megapixeli, 20 megapixeli si, cel mai probabil, 16 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, device-ul este pregatit cu un selfie camera de 20 de megapixeli.

De precizat ca Meizu 16s Pro are Flyme OS 8 peste sistemul de operare Android Pie. Nu exista informatii concrete despre acumulatorul sau si capacitatea acestuia, dar se pare ca va beneficia de incarcare la 18W. Device-ul va fi disponibil pe culori precum alb, negru si albastru. Vom reveni si noi cu informatii noi despre Meizu 16s Pro dupa lansarea oficiala a telefonului.

Etichete:

Meizu 16s Pro
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu 16s Pro