Stiri

Specificatii LG V50 ThinQ – primele detalii ies la suprafata! Device-ul va avea conectivitate 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

LG Electronics nu pregateste doar LG G8 de lansarea oficiala, ci si smartphone-ul LG V50 ThinQ. Primele detalii au iesit la suprafata, iar cei de la ETNews sustin ca noul smartphone va fi prezentat odata cu LG G8 la Mobile World Congress. Discutam si noi despre LG V50 ThinQ in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice LG V50 ThinQ – device-ul are conectivitate 5G

LG Electronics nu a confirmat momentan niciuna dintre urmatoarele specificatii, dar ETNews expune din surse proprii o parte a detaliilor care il fac special.

Pe scurt, noul LG V50 ThinQ va avea un ecran de 6-inch in diagonaal, cu rezolutie Quad HD si procesor Snapdragon 855. Noul chipset al uriasei companii din San Diego promite accesul la tehnologii precum procesare neurala rapida si conectivitate 5G, precum si disponibilitatea unui senzor de amprenta care poate fi acum integrat in display-ul telefoanelor. Dupa Apple A12 Bionic si Kirin 980 de la Huawei, Snapdragon 855 devine cel de-al treilea chipset construit pe o arhitectura de 7 nanometri.

Noul procesor primeste acum performantul procesor grafic Adreno 640, dar si noua tehnologie Snapdragon Elite Gaming, al carei obiectiv este imbunatatirea experintei de gaming a utilizatorilor. Teoretic, ar fi vorba despre o alternativa pe care o ofera Qualcomm la tehnologia GPU Turbo de la Huawei despre care v-am scris si noi in trecut pe blogul nostru.

Conform aceleiasi surse, LG V50 ThinQ va avea o camera speciala cu vapori pentru racirea dispozitivului, un detaliu specific telefoanelor pentru gaming. Foarte posibil, acest sistem de racire va mari dimensiunile telefonului, astfel ca V50 ThinQ va fi de aproape 3 ori mai voluminos decat modelul LG V40 ThinQ.

In acelasi timp, sursa citata sustine ca device-ul va fi ajutat de o baterie de 4.000 de miliamperi, care se presupune ca va asigura o autonomie de peste 1 zi, dupa o singura incarcare a dispozitivului. Acumulatorul noului terminal de top de la LG va fi sustinut si de o tehnologie de incarcare rapida.

Dincolo de aceste detalii, cea mai mare noutate pe care o aduce LG V50 ThinQ este faptul ca smartphone-ul suporta tehnologie 5G. In timp ce flagshipul LG G8 este de asteptat sa vina cu tehnologie 4G LTE la bord, seria V va avea la dispozitie un modem 5G.

Pret pentru LG V50 ThinQ

Din primele informatii, device-ul va costa peste 1000 de dolari. Cei de la Androidheadlines indraznesc chiar sa ofere un pret estimativ al smartphone-ului, pret care atinge borna de 1.160 de dolari. Asta inseamna ca LG V50 ThinQ va costa aproximativ 5000 de lei in Romania. O suma care evident, descurajeaza. Ramane de vazut daca pretul se va confirma, iar daca se va confirma, ramane de vazut daca device-ul chiar va merita acesti bani.

Surse: ETNews | AndroidHeadlines | MobileIndian

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG V50 ThinQ