Stiri

Specificatii Huawei Mate 20 Pro: flagshipul va avea un urias ecran OLED, de 6.9-inch

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Chiar daca P20 si P20 Pro sunt inca proaspete pe piata, Huawei, cel mai mare producator de telefoane din China si-a conturat deja strategia pentru viitorul sau flagship, modelul Huawei Mate 20 Pro. Acesta ar urma sa fie echipat conform unor informatii recente din Coreea de Sud, cu un ecran urias de tip OLED si diagonala de 6.9-inch.

Specificatii Huawei Mate 20 Pro (zvonuri)

Mate 20 Pro este cu certitudine unul dintre smartphone-urile foarte asteptate in a doua parte a lui 2018. Huawei a reusit in prima jumatate a anului sa aduca pe piata cateva telefoane foarte atractive, atat in sectorul mid-range, cat si in sectorul high-end, iar sosirea lui Huawei Mate 20 Pro entuziasmeaza.

Huawei Mate 20 Pro (1)

Presa coreeana noteaza deja primele informatii importante despre acest telefon, care va fi urmatorul mare release al celui de-al treilea cel mai important producator de telefoane din lume.

Publicatia The Bell din Coreea de Sud anunta in exclusivitate ca Huawei Mate P20 Pro va fi echipat cu un panel Samsung Display de tehnologie OLED si diagonala uriasa: 6.9-inch. Adica o diagonala la fel de generoasa ca pe Xiaomi Mi Max 3, doar ca de aceasta data, foarte probabil, specificatiile vor fi mai puternice pe modelul Huawei.

Producatorul chinez va utilizat aceste panel-uri de largi dimensiuni pe viitoarea sa gama si totul ar putea incepe cu Huawei Mate 20 Pro. Momentan, publicatia citata a anuntat ca Samsung a aprovizionat Huawei cu mostre ale acestui panel OLED, iar livrarile de panouri din partea Samsung ar putea debuta undeva in trimestrul trei.

Anul trecut, Huawei a lansat pe piata Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro in Germania, in luna octombrie. Informatia celor de la The Bell sugereaza astfel ca producatorul ar urma sa anunte Huawei Mate 20 Pro si Huawei Mate 20 in aceeasi perioada. Este de asteptat ca modelul Mate 20 sa aiba un ecran mai mic in diagonala, de 6.1-inch.

O listare in Antutu din luna aprilie a acestui an, ne arata ca gama Mate 20 va avea la bord noul procesor Kirin 980 de la Huawei, un chipset care a bifat o performanta remarcabila in testele platformei: 350.000 de puncte. Cel mai probabil, asa se va intampla si Huawei Mate 20 Pro si si partenerul sau de gama vor avea acest procesor la bord, cel care va deveni totodata si primul procesor in-house al chinezilor construit pe un proces de 7 nanometri. ADica la fel ca Apple A12 SoC, cel care va echipa viitoarele iPhone-uri.

Foarte posibil, Huawei Mate 20 Pro va avea si senzor de amprente sub ecran, precum si un sistem avansat din punct de vedere biometric, de recunoastere faciala. The Bell se asteapta ca memoria RAM a device-ului sa fie de 8 Gb, iar capacitatea minima de stocare de 128 Gb. Terminalul Huawei va rula Android P, viitoarea versiune a sistemului de operare de la Google.

Va reamintim ca puteti citi detalii despre telefoanele premium lansate in acest an de Huawei pe blogul nostru. Va recomandam acest review Huawei P20 Pro, precum si un review Huawei P20 Lite, cel care are sanse mari sa devina un best-buy pentru companie in 2018. Totodata, daca ati achizitionat sau urmeaza sa achizionati unul dintre aceste modele, nu evitati sa aruncati o privire peste noile huse Huawei P20 Pro si huse Huawei P20 Lite de pe catmobile.ro. Cu detalii despre viitorul flagship Huawei Mate 20 Pro vom reveni si noi in perioada urmatoare.

sursa: TheBel.co.kr

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes