Stiri

Specificații cheie pentru Samsung Galaxy A13 5G. Cât va costa noul telefon

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

O mare parte dintre specificațiile tehnice ale modelului Samsung Galaxy A13 5G au ajuns în mediul online. Device-ul va avea un ecran de 6.48-inch, cu rezoluție Full HD +. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Samsung Galaxy A13 5G

Samsung lucrează la un nou smartphone din seria A, care după toate progonosticurile va fi denumit Samsung Galaxy A13 5G. O parte dintre specificațiile sale tehnice au ajuns deja în mediul online.

Spre exemplu, tipster-ul Anthony (@The Galox) a anunțat că device-ul la care lucrează Samsung va costa în jur de 249 de dolari, adică puțin peste 1000 de lei.

Conform specificațiilor vehiculate în presă, Galaxy A13 5G va avea un panou LCD de 6,48 inci care oferă o rezoluție Full HD+. Telefonul va împacheta un procesor MediaTek Dimensity 700. În plus, se spune că telefonul va veni în trei variante de stocare – 4 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB și 8 GB RAM + 128 GB opțiune de stocare.

Va exista o configurație de cameră triplă din spate despre care se spune că va include un senzor principal de 50 de megapixeli, un senzor ultra-larg de 5 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Nu există niciun cuvânt despre camera frontală a smartphone-ului. În plus, telefonul ar urma să includă, aproape sigur, o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 25 W.

Designul cu aspect oficial al Galaxy A13 5G a apărut recent online. Conform randărilor, Galaxy A13 5G va avea un design cu crestătură cu picătură de apă (n.r waterdrop). Ecranul este înconjurat de rame subțiri, dar la bărbie, acestea sunt puțin mai groase. Telefonul va avea un raport ecran-corp de 83,4%. În față, dispozitivul pare să aibă un afișaj Infinity-V de 6,48 inchi. În partea dreaptă, Samsung Galaxy A13 5G va veni cu un senzor de amprentă montat lateral. În partea de jos, va exista un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Se așteaptă ca Galaxy A13 5G să fie cel mai accesibil smartphone 5G al companiei. Este de așteptat ca Samsung să lanseze Galaxy A13 5G înainte de sfârșitul anului 2022 la puțin peste 1000 de lei, așa cum anunțam și mai sus. Dispozitivul este de așteptat să vină în patru variante de culoare: negru, albastru, roșu și alb.