Stiri

Specificatii complete pentru BlackBerry KEY2

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cei de la BlackBerry se pregatesc sa lanseze pe piata succesorul oficial al modelului BlackBerry KEYone. Cunoscut pana acum sub denumirea de BlackBerry Athena (nume de cod), viitorul BlackBerry KEY2 isi arata specificatiile tehnice in presa din China. Aruncam si noi o privire peste ele in cele ce urmeaza.

Pret si specificatii tehnice BlackBerry KEY2

Cu cateva zile inainte de a fi lansat oficial, noul BlackBerry KEY2 este dezvaluit in presa de specialitate. Pentru inceput, cunoscutul tipster Evan Blass ne-a dezvaluit cat va costa BlackBerry KEY2, atat in Europa cat si in Statele Unite sau in Canada.

Noul device este evaluat la 649 de dolari in Statele Unite ale Americii si la 649 de euro in Europa. In Canada, conform lui Blass, BlackBerry KEY2 va costa 829 de dolari. Ce ne propune la acesti bani?

BlackBerry KEY2

In primul rand, noul device mizeaza pe un ecran de 4.5 inch cu rezolutie Full HD (1620 x 1080 pixeli). Display-ul are un format 3:2 si o densitate a pixelilor de 434 pixeli per inch. Cu siguranta dimensiunea ecranului vi se pare una mica pentru ceea ce gasim acum pe piata, insa explicatia este destul de simpla. BlackBerry KEY2 va avea la in bunul stil BlackBerry o tastatura fizica sub ecranul principal, astfel ca si acest model va fi unul clasic, fara trecere la format 18:9 sau 19:9, all screen display.

Un telefon din clasa mijlocie, BlackBerry KEY2 va miza pe un procesor foarte puternic in aceasta zona. Octa-Core-ul Snapdragon 660 de la Qualcomm, tactat la viteza de 2.2 Ghz, va fi inclus in configuratia terminalului, confirmand astfel speculatiile din ultimele luni. Vestea imbucuratoare este ca BlackBerry KEY2 va avea o memorie de 6GB RAM si doua versiune de stocare bune: 64 Gb si 128 Gb. Memoria poate fi de asemenea extinsa pana la 256 Gb via microSD.

Mergem mai departe si analizam pe scurt sectorul foto. Se pare ca device-ul va avea o camera duala pe spate, cu doi senzori de cate 12 megapixeli, care vor beneficia de expuneri diferite. Cea importanta, de pe senzorul principal are o diafragma f/1.8 si dual Phase Detection. Frontal, BlackBerry pregateste un selfie-cam de 8 megapixeli cu selfie Flash via LCD Display.

BlackBerry KEY2 (2)

Noul BlackBerry KEY2 va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, care va fi echipat (cum altfel) cu cateva aplicatii pre-instalate de la Google si BlackBerry. Telefonul va fi alimentat prin mufa USB Tip C si are o baterie de 3.500 miliamperi, pe care avem incarcare rapida Quick Charge 3.0. La capitolul conectivitate BlackBerry KEY2 se prezinta cu Bluetooth 5.0, dual-SIM, WiFi, USB Type-C, OTG, NFC, FM Radio si GPS.

Modelul ar urma sa fie disponibil pe culori precum arginitiu si negru. Randarile din aceasta perioada ne subliniaza de asemenea faptul ca BlackBerry KEY2 va semana la nivel de design cu modelul de anul trecut.

Summary
Specificatii complete pentru BlackBerry KEY2
Article Name
Specificatii complete pentru BlackBerry KEY2
Description
BlackBerry KEY2 isi dezvaluie in mare parte specificatiile pe care le va imbraca a sa configuratie, chiar inainte de lansarea oficiala
Author
Publisher Name
Catmobile