Stiri

Specificatii tehnice ASUS Zenfone Max Pro M2. Ecran mare, procesor bun, baterie excelenta!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Modelul ASUS Zenfone Max Pro M2 este gata de lansarea oficiala pe piata. Concernul taiwanez a confirmat lansarea acestui device in Indonezia si India, dar si faptul ca pentru inceput, va fi comercializat in exclusivitate pe Flipkart. Ulterior, device-ul celor de la ASUS va ajunge probabil si in alte zone ale lumii, inclusiv in Europa, scrie China Tech. Cum va arata si ce specificatii aduce ASUS Zenfone Max Pro M2, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii ASUS Zenfone Max Pro M2

Primele imagini care au fost oferite de catre tipsterul Roland Quandt dezvaluie un handset atractiv, cu spate din sticla, finisaje premium si scanner de amprente pe spate. Ecranul sau are decupaj de tip iPhone X, iar senzorii foto de pe spate sunt aliniati in pozitie verticala.

6.26-inch va avea diagonala display-ului acestui telefon, la care se adauga o rezolutie Full HD Plus (2280 x 1080 pixeli). Aspectul ecranului este modern (19:9), iar protectia este asigurata de noua sticla de la Corning Gorilla Glass. ASUS Zenfone Max Pro M2 devine de altfel unul dintre primele telefoane care beneficiaza de acest tip de protectie. Despre Corning Gorilla Glass 6 aveti mai multe detalii pe blogul nostru.

Revenind la ASUS Zenfone Max Pro M2, trebuie mentionat ca device-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm, un chipset fabricat pe un proces de 14 nanometri, cu viteza maxima de 2.2 Ghz. Acest procesor are opt nuclee si functioneaza alaturi de placa video Adreno 512 GPU.

Memoria ASUS Zenfone Max Pro M2 este una puternica. Asta pentru ca producatorul a decis sa puna 4GB RAM pe versiunea de baza a telefonului, dar si 6GB RAM pentru versiunea mai puternica a acestuia. 64GB dedica ASUS stocarii de date in versiunea standard si 128GB dedica ASUS pentru versiunea mai puternica a lui ASUS Zenfone Max Pro M2. Ambele vor beneficia de slot microSD pentru extinderea memoriei native.

Noul Max Pro M2 din gama Zenfone de la Asus ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo si primeste functia dual sim. Telefonul are senzorul de amprente clasic pe spate, iar Asus ofera o veste buna pasionatilor de muzica: Max Pro M2 nu este lipsit de mufa de 3.5 mm pentru casti.

Sectorul foto ne propune o camera frontala de 13 megapixeli, dedicata de producator tuturor pasionatilor de selfie-uri. Camera principala a telefonului are doi senzori. Unul de 12 megapixeli cu LED Flash (Sony IMX486) si apertura f/1.8, iar cel de-al doilea are 5 megapixeli. ASUS Zenfone Max Pro M2 beneficiaza de stabilizare optica si de conectivitate 4G VoLTE (Dual). Presa chineza anunta ca dispozitivul va avea o autonomie mare, datorita bateriei impresionante de 5.000 de miliamperi. Cele mai importante specificatii ale ASUS Zenfone Max Pro M2 le gasesti mai jos:

Ecran de 6.26-inch (2280 × 1080 pixels) Full HD+ 19:9 cu protectie Corning Gorilla Glass 6
Procesor Octa Core Snapdragon 660 14nm (Quad 2.2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs)
Placa vide: Adreno 512 GPU
Memorie: 4GB RAM cu 64GB stocare, 6GB RAM cu 128GB stocare, extensibila via microSD
Sistem de operare: Android 8.1 (Oreo)
Dual SIM
Camera foto principala duala de 12MP cu LED flash, Sony IMX486 sensor, f/1.8 apertura, 1.25μm pixel size, PDAF, EIS si al doilea senzor de 5MP
Camera foto frontala de 13MP, apertura f/2.0, LED flash
Senzor clasic de amprente
3.5mm audio jack, NXP Smart Amp
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz +5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
Baterie 5000mAh

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ASUS
Product Name
ASUS Zenfone Max Pro M2