Stiri

Ies la suprafata primele specifcatii ale modelului LG V35 ThinQ

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cei de la LG pregatesc un model intermediar pentru gama „V”. Inainte de a lansat viitorul model LG V40, LG aduce un succesor al modelului LG V30s ThinQ, pe care il denumeste LG V35 ThinQ. Vom avea astfel inca un model cu terminatia „ThinQ” in prim plan, dupa ce recent, compania a lansat oficial flagshipul LG G7 ThinQ. Detalii despre LG V35 ThinQ au iesit deja la suprafata in aceste zile. Sa aruncam si noi o privire peste ele.

LG V35 ThinQ specificatii tehnice

Se pare ca noul model LG V35 ThinQ va avea la bord un ecran de 6-inch in diagonala cu rezolutie Quad HD, adica 2880 x 1440 pixeli. Modelul va beneficia de format 18:9 si va fi condus spre performanta de cel mai puternic chipset pentru telefoanele Android de pe piata, Snapdragon 845 de la Qualcomm.

LG V35 ThinQ

Procesorul va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM si cu 128 GB pentru stocarea de date, in timp ce sistemul de operare la care s-a oprit LG este Android 8.1 Oreo. Aflam din ultimele randari ca device-ul va avea o camera foto duala pe spate, cu senzori de 16 megapixeli pe spate, dar si o camera selfie de 8 megapixeli pe fata. Bateria de pe LG V35 ThinQ va avea o capacitate de 3.000 de miliamperi.

Totul ne conduce catre ideea unui telefon de top, high-end, despre care nu stim insa cu exactitate cand va fi lansat oficial pe piata. Probabil ca si pretul de achizitie va fi unul pe masura.

Ce diferente sunt intre LG V35 ThinQ si LG V30s ThinQ si LG V30

La fel ca si pe modelele anterioare, ecranul ramane la fel. Noul LG V35 ThinQ nu va avea un ecran diferit de modelele LG V30s ThinQ sau LG V30 desi exista posibilitatea sa avem un P-OLED cu o mai buna densitate a pixelilor. Cum precedentele terminale sunt certificate IP68 asigurandu-si protectia impotriva apei si prafului, ne asteptam ca si noul device sa aiba aceeasi certificare.

La nivel de sistem de operare, noul model va imbratisa cea mai noua versiune de Oreo, in timp ce telefoanele lansate deja pe piata vin cu versiunea de Oreo basic.

Cea mai mare diferenta va fi la nivel intern, pentru ca LG V35 ThinQ va incorpora un procesor mai nou si mai eficient. Este vorba de Snapdragon 845, in vreme ce predecesorii sai sunt echipat cu Snapdragon 835, generatia anterioara de la Qualcomm.

LG V35 ThinQ (1)

Daca modelul LG V30 era echipat cu 4GB RAM, modelul LG V30s ThinQ a venit direct cu 6GB RAM, o capacitate intalnita si pe LG V30 Plus. Noul device, LG V35 ThinQ, va avea in mod cert 6 GB RAM din start si o capacitate de stocare a datelor de 128 GB. Dispare astfel versiunea de 64 GB, ceea ce inseamna ca si pretul va fi putin mai mare.

LG V35 ThinQ creste putin si la nivel foto, in special prin camera sa frontala, care se pare ca va avea un senzor de 8 megapixeli la bord. Celelalte modele din gama erau echipate cu 5 megapixeli pe fata.

In schimb, in mod surprinzator, se anunta un model cu o baterie ceva mai mica, de 3.000 de miliamperi, in conditiile in care LG V30s ThinQ si LG V30 au baterii de 3.300 mAh. Probabil LG considera ca pe acest model, bateria va fi mai economica.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes