Stiri

Sony Xperia XZ4, aspect si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Site-ul GizmoChina ofera primele detalii despre viitorul flagship al companiei Sony, via @OnLeaks. Noul Sony Xperia XZ4 are toate sansele sa fie un telefon super elegant si extrem de puternic. Se zvoneste ca va fi lansat la Barcelona, dar anuntul oficial pare sa fie inca destul de departe. Totusi, via @OnLeaks, GizmoChina indrazneste sa „arunce” pe piata cateva dintre specificatiile terminalului.

Specificatii Sony Xperia XZ4: cum va arata noul flagship si ce configuratie propune

Se pare ca noul Sony Xperia XZ4 va fi sustinut de o baterie puternica de 3.900 de miliamperi, care cel mai probabil va avea tehnologie de incarcare rapida de ultima generatie, la bord.

Flagship-ul se va baza pe un procesor de top, care intr-o proportie foarte mare va fi Qualcomm Snapdragon 855, cel care se anunta cel mai puternic procesor pentru telefoanele cu Android. Evident, vorbim despre un octa-core impresionant, caruia Sony ii alatura 6GB RAM (LPDDRX) si 8 GB RAM (LPDDRX), dar si versiune de stocare de date diferite: 64 GB, 128 GB si 256 GB. Conform The Verge, viitorul procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm va fi construit pe o tehnologie de 7 nm. Asta in timp ce actualul procesor de top, Snapdragon 845, precum si predecesorul sau, Snapdragon 835 fusesera construite de Qualcomm pe un proces de 10 nm

Sony Xperia XZ4 nu va „scapa” intru totul de design-ul patratos asa cum de altfel, se specula in ultima vreme. Cei de la @OnLeaks sunt siguri ca Sony va adopta un design usor diferit de cel devenit deja clasic pentru Sony, ceea ce inseamna ca si noul Sony Xperia XZ4 nu va fi un smartphone cu colturi patratoase. Imaginile @OnLeaks sugereaza ca marginile telefonului vor fi curbate si rotunjite. Ecranul flagship-ului va avea 6.55-inch si un aspect super interesant, 21:9. Producatorul acestui display va fi din cate se pare LG Electronics.

Vom reveni si cu alte informatii despre acest device in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia XZ4