Stiri

Sony Xperia XZ1 imagini inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai noi imagini din presa ne dezvaluie aspectul noului Sony Xperia XZ1 cu cateva zile inainte de lansarea oficiala. Smartphone-ul este asteptat sa fie prezentat la Berlin, cu ocazia expozitiei IFA Berlin 2017 care debuteaza la 1 septembrie.

Imagini impresionante Sony Xperia XZ1 inainte de lansarea oficiala

Sony Xperia XZ1 are aspect premium, fara indoiala. Compania producatoare tine la formatul clasic nu renunta la designul sau obisnuit, astfel ca Sony Xperia XZ1 va avea acelasi format patratos, departe de tot ceea ce inseamna „nou” in industrie. Desigur, acest detaliu nu trebuie perceput neaparat ca un dezavantajm mai ales ca modelul are o constructie solida, bazata pe materiale si finisaje premium.

Sony Xperia XZ1

Din iamgini descoperim display-ul de 5.2 inch, marginea sa din partea de sus fiind una groasa. Nici partea din spate nu iese din tiparele Xperia, dar blitzul LED este vizibil. Cel mai probabil, senzorul de amprente va fi integrat in butonul Home, in timp ce difuzoarele stereo ale telefonului sunt plasate pe partea din fata, in marginea groasa de sus si in cea de jos. Logo-ul Xperia este vizibil pe partea din spate a terminalului.

In materie de specificatii, conform datelor obtinute din baza de date a site-ului GeekBench, Sony Xperia XZ1 vine cu procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, chipsetul dedicat telefoanelor de tip high-end in 2017. Este vorba despre un octa-core, tactat la frecventa de 2.4 Ghz si cuplat cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor.

Sony Xperia XZ1 va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, daca specificatiile de pe GeekBench se vor confirma in timp ce camera foto principala va avea un senzor de imagine de 18 megapixeli, iar cea frontala un senzor de 12 megapixeli.

Sony Xperia XZ1 (2)

Sony Xperia XZ1 va fi lansat la IFA Berlin 2017, acolo unde compania japoneza intentioneaza sa mai lanseze si alte doua modele atractive: Sony Xperia XZ1 Compact si Sony Xperia X1. Vom reveni cu detalii in viitorul apropiat legate de aceasta noua gama pe care o pregateste puternicul grup nipon.

Summary
Article Name
Sony Xperia XZ1 imagini inainte de lansarea oficiala
Description
Viitorul Sony Xperia XZ1 isi dezvaluie aspectul premium cu cateva zile inainte de lansarea oficiala prin imagini surprinse pe internet