Stiri

Sony Xperia XZ Pro specificatii tehnice si data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Sony Xperia XZ Pro va fi probabil anuntat la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona, eveniment care va avea loc luna viitoare, in Spania. Pana atunci, primele informatii despre acest device au ajuns in presa, iar noi vi le prezentam in cele ce urmeaza.

Sony Xperia XZ Pro posibile specificatii tehnice

Cei de la Sony au lansat oficial modelele Sony Xperia XA2, Sony Xperia XA2 Ultra si Sony Xperia L2 la CES 2018 din Las Vegas. Producatorul japonez a intrat acum cu pregatirile in linie dreapta pentru ceea ce urmeaza la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona.

Sony Xperia XZ Pro (1)

Se zvoneste ca Sony va lansa acolo un smartphone premium, cu procesor Snapdragon 845, iar majoritatea indiciilor conduc spre modelul Sony Xperia XZ Pro.

Website-ul NewsDriver a oferit deja primele informatii concrete despre acest device. Se anunta ca Sony Xperia XZ Pro va avea un compartiment foto puternic, camera principala urmand a fi una duala, cu doi senzori de cate 18, respectiv 12 megapixeli, ceea ce suna intr-adevar impresionant. Frontal, handset-ul va avea o camera foto de 13 megapixeli, care poate fi o solutie ideala pentru selfie-uri si video calling.

Aceeasi sursa, dar si presa din Japonia confirma faptul ca Sony Xperia XZ Pro va fi echipat cu un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, adica cel mai nou chipset de top al producatorului american. Ecranul device-ului va avea o diagonala de 5.7-inch si va fi unul de tip OLED, cu rezolutie pana la Ultra HD.

Sony Xperia XZ Pro

Memoria RAM se pare ca a fost stabilita la 6GB in timp ce capacitatea de stocare a datelor va avea 128 GB, cu posibilitate de extindere via micro SD. Aproape cert este faptul ca Sony Xperia XZ Pro va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, in timp ce autonomia va fi asigurata de un acumulator de 3.420 de miliamperi. Conform informatiilor oferite de NewsDriver, terminalul va fi disponibil in versiune single SIM si dual SIM.

In ceea ce priveste pretul de achizitie al viitorului smartphone premium de la Sony, se aude ca Sony Xperia XZ Pro va costa aproximativ 3500-4000 de lei. Recapitulam?

 

Sony Xperia XZ Pro specificatii cheie

  • – Android 8.0 Oreo
  • – Ecran Oled, 5.7 inch, cu rezolutie pana la Ultra HD
  • – Camera principala duala 18+12 Megapixeli
  • – Camera frontala 13 Megapixeli
  • – Baterie 3420 mAh
  • – Procesor Snapdragon 845
  • – 6 GB RAM
  • – 128 GB ROM

Summary
Sony Xperia XZ Pro specificatii tehnice si data de lansare
Article Name
Sony Xperia XZ Pro specificatii tehnice si data de lansare
Description
Sony Xperia XZ Pro ar urma sa fie lansat in curand de japonezi. Vezi ce specificatii va aduce flagship-ul si cand va fi oficial