Stiri

Sony Xperia XA2 Ultra primele detalii inainte de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Sony Xperia XA2 Ultra apare online si ne face sa ne gandim tot mai serios ca Sony va repeta experienta de anul trecut de la Mobile World Congress 2017 urmand a lansa modelul din acest an la acelasi eveniment de la Barcelona sau la CES.

Noul mid-range Sony Xperia XA2 Ultra va avea camera foto duala si Android 8.0 Oreo

Primele imagini care scot la suprafata modelul Sony Xperia XA2 Ultra lasa o impresie destul de puternica. Dincolo de faptul ca arata bine, vestea cea mai importanta pentru multi este legata de faptul ca imaginile de presa sugereaza clar ca XA2 Ultra va rula din fabrica Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 Ultra

La o privire ceva mai atenta nu observam insa diferente remarcabile de design intre modelul din acest an si modelul lansat anul trecut la Barcelona, Sony Xperia XA1 Ultra. Avem o camera foto duala pe partea frontala a terminalului, ceea ce indica faptul ca Sony Xperia XA2 Ultra se va baza pe capacitatea sa selfie in mod exceptional.

Pentru prima data insa, senzorul de amprente al telefonului a fost mutat pe spate, in contextul in care eram obisnuiti sa-l descoperim in butonul power.

In ceea ce priveste posibilele specificatii ale noului model din seira Xperia XA Ultra, se presupune ca modelul Sony Xperia XA2 Ultra va avea un ecran de 6-inch in diagonala cu rezolutie Full HD.

La bordul telefonului se va afla un procesor de la Qualcomm, care asa cum anunta mai toate sursele va fi modelul Snapdragon 630. Acest chipset va fi cuplat de producator cu 4GB memorie RAM, in timp ce capacitatea de stocare a dispozitivului va atinge 64 GB.

Asa cum va anuntam si mai sus, vestea foarte buna este ca Sony Xperia XA2 Ultra va rula din fabrica, proaspat scos din cutie, cel mai nou sistem de operare de la Google.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes