Stiri

Sony Xperia XA2 Ultra detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Sony au lansat oficial modelul Sony Xperia XA2, insa alaturi de acest device au venit si cu alte doua propuneri interesante: Sony Xperia XA2 Ultra si Sony Xperia L2. Despre modelul Sony Xperia XA2 Ultra discutam si noi, in cele ce urmeaza.

Sony Xperia XA2 Ultra specificatii tehnice si pareri

Da, Sony tine in continuare de design-ul „patratos” al telefoanelor sale, insa modelul Sony Xperia XA2 Ultra are destul sanse sa impresioneze si la acest capitol.

Noul model se remarca prin ecranul cu diagonala mare si sticla curbata, asigurand utilizatorul de plusuri considerabile la capitolul estetica. XA2 Ultra se bazeaza pe un IPS LCD capacitive touchscreen in 16 milioane de culori, care are o diagonala de 6 inch si o rezolutie 1920 x 1080 pixeli.

Sony Xperia XA2 (1)

Deloc rau, chiar daca producatorul nu a facut saltul spre celebrul format 18:9. Avem sticla de protectie Corning Gorilla Glass pe acest device si un raport ecran-corp de 76.1%. Evident, diagonala de pe Sony Xperia XA2 Ultra este mai mare decat cea de pe modelul standard, Sony Xperia XA2.

In schimb, cele doua terminale se bazeaza pe acelasi tip de procesor, modelul mid-range Snapdragon 630 de la Qualcomm. Acest chipset are alaturi placa video Adreno 510 si o memorie RAM de 4 GB.

Sony Xperia XA2 Ultra (2)

Exista doua versiuni de stocare de date, ambele extensibile pana la 256 GB. Vom avea la dispozitie insa, in varianta standard, atat Xperia XA2 Ultra cu 32 Gb, cat si cu 64 Gb.

Sectorul foto este superior celui al Xperia XA2. Tot 23 de megapixeli avem pe camera principala (senzor Exmor RS) cu diafragma F/2.3 si zoom 5x, dar, frontal, descoperim o camera foto duala cu stabilizare optica si senzori de 16 si 8 megapixeli. Pe selfie cam avem unghiuri de vizualizare la 120 de grade, inca o confirmare a faptului ca device-ul pune mult accentul pe acest capitol.

Sony Xperia XA2 Ultra ruleaza Android 8.0 Oreo si ne propune o configuratie care are la bord o baterie de 3.580 de miliamperi. La aceasta se adauga optiuni de conectivitate importante ca USB Type C, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si bluetooth 5.0.

Cu informatii legate de pretul acestui dispozitiv, vom reveni in perioada urmatoare. Va asteptam cu primele impresii despre Sony Xperia XA2 Ultra: cum vi se pare noul mid-range al japonezilor?

Summary
Sony Xperia XA2 Ultra detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri
Article Name
Sony Xperia XA2 Ultra detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri
Description
Noul Sony Xperia XA2 Ultra a fost prezentat de catre cei de la Sony. Aduce ecran de 6", Android Oreo si procesor Snapdragon 630