Stiri

Sony Xperia XA2 lansat oficial: specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

  • Compania japoneza Sony a dezvaluit oficial terminalele Sony Xperia XA2, Sony Xperia XA2 Ultra si Sony Xperia L2
  • Toate aceste trei telefoane vor fi disponibile incepand cu finalul lunii ianuarie
  • Pentru moment, Sony nu a facut dezvaluiri legate de pretul de achizitie al celor trei handset-uri lansate in acest debut de an.

Sony Xperia XA2 specificatii tehnice si pareri

Modelul Sony Xperia XA2 este primul dintre cele trei telefoane lansate in aceste zile de catre compania Sony. Modelul este telefonul cu cel mai mic ecran dintre cele trei propuse de Sony in debutul anului 2018.

Sony Xperia XA2 vine asadar cu un ecran Full HD cu diagonala de 5.2 inch si format 16:9. Asa cum ne asteptam, compania n-a facut saltul spre formatul 18:9 pe aceste telefoane din debutul anului. curent.

Sony-Xperia-XA2

 

Ecranul este un IPS LCD capacitive touchscreen in 16 milioane de culori, cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli si o densitate a pixelilor de 424 ppi. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass si asigura un raport cu restul telefonului de 75%.

Sony Xperia XA2 ruleaza proaspat scos din cutie cel mai nou sistem de operare al celor de la Google, Android 8.0 Oreo.

La bordul telefonului se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 630, sustinut de acceleratorul grafic Adreno 510.

Producatorul a cuplat acest chipset cu 3 GB memorie RAM si cu 32 GB dedicati stocarii interne de date. Memoria interna a device-ului va putea fi insa extinsa cu ajutorul unui slot pentru carduri microSD pana la 256 GB.

Nivelul de performanta asigurat de Sony Xperia XA2 este unul firesc pentru un mid-range care se vrea echilibrat. Japonezii n-au scos pentru moment desgin-ul patratos de care sunt atat de mandri.

Sony Xperia XA2 Ultra (3)

In sectorul foto, Sony nu putem considera ca dezamageste. Avem un senzor de baza de 23 de megapixeli pe spate cu apertura f/2.3 si functii valoroase precum touch focus, zoom 5x, face/smile detection, HDR, panorama si capacitate de inregistrare video la rezolutie Full HD. Frontal, Sony Xperia XA2 aduce un senzor de 8 megapixeli cu autofocus, inregistrare Full HD, si o excelenta apertura f/2.0

 

Noul device al companiei Sony vine cu port USB Type C 2.0 si propune tehnologia bluetooth 5.0. Avem Wi-Fi Direct si Hotspot, precum si senzor de amprente montat pe spatele telefonului sau mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

Acumulatorul device-ului are o capacitate de 3.300 de miliamperi si se presupune ca va asigura o autonomie buna.

Vom reveni in cateva zile cu informatii despre pretul de achizitie al acestui device si cu alte detalii despre Sony Xperia XA2.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia XA2