Stiri

Sony Xperia L3 a primit certificarea FCC. Handsetul are 3GB RAM la bord si ecran de 5.7-inch

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Sony Corporation pare ocupata in aceasta perioada. Compania nipona lucreaza la ultimele detalii care pregatesc lansarea oficiala a doua telefoane importante din portofoliul sau. Unul dintre aceste device-uri este Sony Xperia L3, smartphone-ul prin care Sony inlocuieste modelul Sony Xperia L2 de anul trecut. Celalalt ar urma sa fie Sony Xperia XZ4.

Sony Xperia L3 specificatii tehnice

Noul Sony Xperia L3 va debuta la CES 2019 in cateva zile. Cel putin asta sustine presa chineza care profita de faptul ca smartphone-ul a primit certificarea oficiala din partea autoritatilor chineze pentru a oferi fanilor cele mai importante specificatii pe care le aduce device-ul.

Sub numele ID PY7-50241M, terminalul a trecut cu brio „probele de foc” care i-au adus certificarea din partea FCC. Design-ul scoate in relief faptul ca Sony Xperia L3, asa cum se va numi modelul ID Py7-50241M va avea un format modern, 18:9, si un senzor de amprente vizibil pe partea din spate a device-ului.

Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Noul model de telefon al companiei japoneze va avea un ecran de 5.7-inch in diagonala, dar va fi echipat si cu mufa audio de 3.5mm pentru casti precum si cu port USB de tip C. Totodata, Sony Xperia L3 va beneficia de un sistem dual camera pe spate, in timp ce constructia sa va fi fie din sticla si plastic, fie din sticla si policarbontat. Este exclusa aproape complet varianta in care Sony Xperia L3 va fi lansat ca un telefon all-glass.

Sony Xperia L3 (2)

Construit cu migala si posesor al unor finisaje de buna calitate, device-ul va avea la bord procesorul mid-range al celor de la Qualcomm, Snapdragon 660, un octa core pe care compania il asociaza cu cei 3GB dedicati memoriei RAM a device-ului.

Setup-ul dual de pe spatele lui Sony Xperia L3 va fi alcatuit din ceea ce confirma FCC din doi senzori de imagine marca Sony de 13, respectiv 5 megapixeli.

Senzorul frontal al telefonului, dedicat stocarii de instantaee si selfie-urilor de buna calitate va avea o rezolutie de 8 megapixeli. Dupa toate probabilitatile, Sony Xperia L3 se va baza pe o baterie de 3.400 de miliamperi, baterie echipata cu tehnologie de incarcare rapida si care va putea fi alimentata prin intermediul portului USB Tip C.

Sony Xperia L3 (3)

Pentru moment, nimic din ceea ce se vehiculeaza in legatura cu Sony Xperia L3 nu este oficial, dar, asa cum stim, specificatiile care vin pe filiera FCC sunt cele mai aproape de adevar, mai ales cand discutam despre telefoane lansate in si pentru zona Asia. Sony nu a dat publicitatii o data exacta la care modelul Xperia L3 va fi lansat oficial, dar se asteapta ca device-ul sa devina public in cateva zile. Vom reveni si noi cu amanunte despre acest smartphone.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia L3