Stiri

Compania Sony a anuntat care dintre telefoanele sale primesc update la Android 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Japonezii de la Sony au anuntat recent care dintre telefoanele lor vor primi update-ul mult asteptat la Android 10. Compania a dezvaluit ca opt dintre smartphone-urile sale importante vor face saltul la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google.

Telefoane Sony care primesc update la Android 10

Conform producatorului japonez, Sony Xperia 1 și Xperia 5 vor primi actualizarea luna viitoare. Sony nu a fost mai concis de atat, dar actualizarea pentru cele doua device-uri nu este prea departe, ceea ce este cu adevarat minunat. Ramane de vazut la ce data exacta vom avea parte de update-ul la Android 10 pe aceste doua terminale atractive.

In alta ordine de idei, Sony Xperia 10 și 10 Plus, vor primi actualizarea la începutul anului, alături de dispozitive mai vechi precum Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium și XZ3. Din păcate, acestea sunt singurele dispozitive prevăzute pentru actualizarea Android 10 în 2019. Momentul exact și disponibilitatea vor varia în funcție de piață și / sau de operator, ca de obicei.

De remarcat ca, anuntul companiei nipone ignoră majoritatea telefoanelor de buget de la Sony. Nu sunt menționate dispozitivele incluse in (gama) linia XA. Aceast detaliu nu exclude în totalitate o viitoare actualizare, dar probabil că nu este un semn tocmai bun. Mai mulți utilizatori au întrebat despre Xperia XZ1 în postarea companiei, dar data lansării lui (2017) înseamnă că nu va vedea oficial această actualizare.

Android 10 a fost lansat în urmă cu doar două luni și este disponibil în prezent pe dispozitive de pe Google, Essential, OnePlus, Xiaomi și Nokia. Samsung, Huawei și LG au început programe beta pentru unele dintre dispozitivele lor.

Android 10 va aduce funcții precum modul Dark pe întregul sistem, acțiuni cu răspuns inteligent sugerat, navigare prin gesturi noi, legendă în direct, partajare limitată a locației, actualizări de securitate prin Google Play și multe altele. Dacă doriți să citiți mai multe despre actualizare, puteți afla cele 10 lucruri pe care ar trebui să le știți despre Android 10. Pe site-ul nostru gasesti si alte informatii despre brandul Sony si telefoanele sale.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Telefoane Sony