Stiri

Sony se pregătește de lansarea unui nou smartphone din seria Xperia

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Potrivit presei internaționale, compania Sony este gata să lanseze spre finalul lunii octombrie un nou smartphone din gama Xperia. Mai exact, pe 26 octombrie, compania niponă ar urma să anunțe un nou telefon din acestă gamă, notează presa internațională.

Sony lansează un nou telefon din seria Xperia

Cei de la Sony sunt activi în ultima vreme pe rețelele de socializare. În acest an, producătorul a mai multe dispozitive Xpera, cel mai recent dintre acestea fiind Xperia 1 III la sfârșitul lunii august. Mai târziu, brandul din Japonia a lansat oarecum în liniște modell Xperia 10 III Lite în Japonia în aceeași lună. Se pare că acum, compania lucrează la aducerea unui nou smartphone pentru consumatorii sai de profil.

Sony a programat un eveniment de lansare pentru un smartphone Xperia pe data 26 octombrie, la ora 12:00 JST (8:30 AM). Evenimentul de lansare va fi transmis în direct pe canalul YouTube al Sony Xperia la data menționată. Nu au existat scurgeri de informatii sau alte știri cu privire la un smartphone Xperia în trecutul recent, așa că rămâne un mister cu privire la ceea ce Sony intenționează să dezvăluie.

Vă reamintim că în luna mai, compania a lansat pe piață modelul Xperia Ace 2, telefon alimentat de un chipset-ul MediaTek. Acest telefon are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD + protejat de Corning Gorilla Glass 6. Xperia Ace 2 beneficiaza de o memorie de 4GB RAM si de 64 GB dedicati stocarii de date.

Vine cu o cameră duală pe spate, cu un senzor primar de 13 megapixeli cu apertura f/2.0, dar și cu un al doilea senzor de 2 megapixeli. Selfie shooter-ul are o rezolutie de 8 megapixeli cu apertura f/2.0.

Xperia Ace 2 are si o baterie de 4.500 de miliamperi, iar între opțiunile de conectivitate includ o mufă pentru căști de 3,5 mm, 4G LTE, GPS, Bluetooth 5.0, USB-C și Wi-Fi cu bandă dublă.

Tot în zona știrilor legate de Sony, marca a lansat recent primul difuzor wireless neckband, care oferă Dolby Atmos atunci când este asociat cu modelele de televiziune Sony BRAVIA XR. În plus, SRS-NS7 oferă sunetul spațial 360 unic al Sony, care oferă o experiență cinematografică perfect optimizată cu aplicația Personalizator sunet spațial 360.

Etichete:

Sony Xperia