Stiri

Sony ar putea lansa trei telefoane interesante la IFA Berlin 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Sony se pregateste de lansarea unei noi game de telefoane mobile, care foarte probabil, conform presei de specialitate din Asia, va avea loc la IFA Berlin. Capitala Germaniei va gazdui acest eveniment in luna septembrie. Internationale Funkausstellung Berling este una dintre cele mai importante expozitii pentru electronice din lume si totodata una dintre cele mai vechi. Peste 250 de mii de vizitatori ajung de regula la acest eveniment care pana in 2005 era organizat o data la doi ani, dar care din 2011 este organizat anual.

Ce terminale pregateste Sony pentru IFA Berlin

Zvonurile sunt destul de numeroase cand vine vorba despre cunoscutul concern, care in acest an a lansat la Mobile World Congress 2017 de la Barcelona cateva telefoane impresionante. Unul dintre acestea este modelul Sony Xperia XZ premium (review aici), flaghispul care a impresionant puternic la explozia tehnologica din Catalunya.

Pentru Sony insa, 2016 nu a fost un an extraordinar, japonezii publicand recent lista rezultatelor financiare ale companiei pentru anul trecut. S-a constatat ca puternicul concern a avut venituri cu 50% mai mici decat in 2015 ceea ce cu siguranta suna amenintator pentru niponi. Rezultatele pe care Sony le asteapta in privinta flagshipului din acest an ar putea sa fie sau nu, salvatoare, astfel ca japonezii se orienteaza si spre alte produse printre care si o serie noua de telefoane mobile.

Pavilion al Sony la IFA Berlin

Pavilion al Sony la IFA Berlin

Cea mai vehiculata varianta ar fi lansarea a trei noi modele Xperia: Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact si Sonya Xperia X1. Toate acestea ar putea fi „vazute” la fata pentru prima data la IFA Berlin, anunta presa din Asia.

Sony Xperia XZ1 pare sa fie unul dintre cele mai atragoatoare, tinand cont ca el va fi sustinut de un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm si va avea la baza o memorie RAM de 4GB. Acest terminal va primi un ecran de 5.1 inch cu rezolutie Full HD si o baterie maricica de 3000 mAh. Modelul Compact al XZ1 va fi mai mic ca dimensiuni si mai slab dotat. Acumulatorul va avea o capacitate de 2800 mAh, in timp ce display-ul va fi unul inferior atat valoric cat si ca dimensiuni: rezolutie HD si diagonala de 4.6 inch. In schimb, si Compact XZ1 se va baza pe Snapdragon 835 si pe 4GB memorie RAM asa cum sustine presa nipona.

Un al treilea model pe care Sony ar urma sa-l lanseze la IFA Berlin ar fi Sony Xperia X1, care va fi echipat cu un display cu rezolutie Full HD si diagonala de 5 inch, dar care vine cu procesor Snapdragon 660. Despre acest tip de procesor am tot discutat in ultima perioada si reprezinta cel mai nou chip al celor de la Qualcomm, despre care se spune ca are performante similare sau macar apropiate de Snapdragon 820, cel mai bun chipset din 2016. Ramane insa de vazut daca aceste configuratii se vor transforma in realitate si mai ales daca Sony chiar va propulsa aceste terminale peste cateva luni la IFA Berlin. Noi promitem sa va tinem la curent cu toate aceste detalii.

Summary
Sony ar putea lansa trei telefoane interesante la IFA Berlin 2017
Article Name
Sony ar putea lansa trei telefoane interesante la IFA Berlin 2017
Description
Sony se pregateste de lansarea unei noi game de telefoane, care foarte probabil, conform presei din Asia, va avea loc la IFA Berlin.