Stiri

Sony pregateste un flaghship cu procesor Snapdragon 855 si 8GB RAM la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Un nou telefon marca Sony, cu numarul de model H8526 a fost zarit in baza de date a site-ului GeekBench. Listarea scoate la lumina cateva specificatii foarte atractive si ne lasa sa intelegem ca ar fi vorba despre un viitor flagship.

Flagship de la Sony cu procesor Snapdragon 855 si 8 GB RAM

Listarea noului model de telefon de la Sony a fost identificata de site-ul de specialitate GizmoChina, via Sumahoinfo. In GeekBench, modelul Sony H8526 a obtinut un scor de 3033 puncte in testul single-core, respectiv 10992 puncte in testul multi-core.

La prima vedere, lista de specificatii a acestui model Sony H8526 include o configuratie puternica si atractiva, care ne face sa credem ca este vorba despre un viitor flagship.

Terminalul va avea o memorie de 8GB RAM si este propulsat de un procesor care momentan nu este disponibil pe piata. Snapdragon 855 de la Qualcomm este chipset-ul care va echipa in mod sigur Samsung Galaxy S10 si cel mai puternic procesor din zona high-end pentru anul ce urmeaza.

Pe langa aceste specificatii, putem observa ca Sony H8526 ruleaza din fabrica Android P 9.0.0, adica viitorul sistem de operare al celor de la Google, si totodata succesorul sistemului Android 8.0 Oreo.

Sony

Teoretic, acesta ar fi primul telefon din portofoliul companiei nipone care beneficiaza de o memorie de 8GB RAM. Sony Xperia XZ2 avea numarul de model H81XX pana la X83XX, ceea ce inseamna ca un viitor flagship, Xperia XZ3 ar urma sa aiba numarul de model H84XX sau H85XX. In alta ordine de idei, prezenta literei
„H” in denumirea interimara a produsului poate insemna ca vorbim inca de un telefon pentru 2018.

Va reamintim ca un alt smartphone Sony, cu numarul de model SM H8416 a fost listat zilele trecute in GFXBench, iar specialistii il considera viitorul Xperia XZ3. Acest telefon, care ar urma sa fie lansat la IFA 2018 se va baza pe Android P ca sistem de operare, pe un ecran de 5.9-inch cu rezolutie Quad HD + si pe un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, sustinut de placa video Adrneo 640 GPU.

In schimb, Sony Xperia XZ3 dezvaluit de GFXBench va avea doar 6GB RAM la bord si 128 GB pentru stocarea de date, in timp ce la nivel de camera foto va avea in mod cert un senzor de imagine de 19 megapixeli pe spate, cu autofocus, face detection si capacitate de filmare video la rezolutie 4K. Frontal, acest device se va baza pe o camera selfie de 13 megapixeli.

Ramane de vazut acum care ar putea fi denumirea viitorului flagship care va fi probabil scos pe piata de Sony dupa lansarea Snapdragon 855. Ceea ce inseamna ca telefonul cu acest procesor si 8GB RAM la bord ar urma sa primeasca unda verde abia anul viitor. Vom reveni cu detalii despre viitoarele telefoane de la Sony in saptamanile urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Sony
Product Name
H8526