Stiri

Smartphone Lenovo gandit sa concureze iPhone X si Xiaomi Mi Mix 2s

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Vom avea in scurt timp un smartphone Lenovo, care ar putea concura iPhone X si Xiaomi Mi Mix 2s (citeste pe blogul nostru un Xiaomi Mi Mix 2S review pentru a te convinge despre comparatia la care facem trimtere). Cel putin asta anunta presa din China care sustine ca Lenovo va aduce pe piata in curand un telefon cu raport ecran corp de 95%.

Am putea avea in curand un smartphone Lenovo cu raport ecran corp de 95%

Intre noile smartphone Lenovo, am analizat in ultima vreme device-uri ca Lenovo K5 si K5 Play, dar si noul Lenovo S5. Niciunul nu se remarca insa in mod deosebit prin ceva anume.

smartphone Lenovo

Si totusi, compania din China pare aproape de lansarea unui smartphone Lenovo cu totul si cu totul special. Noul handset nu pare sa aiba decupaj pe ecran, ceea ce inseamna ca Lenovo va plasa camera foto undeva in partea din dreapta jos, similar cu ceea ce stim deja ca ofera Xiaomi Mi MIX 2s.

De altfel, noul smartphone Lenovo ar urma sa intre in competitie direct cu Xiaomi Mi MIX 2s sau cu iPhone X, cel putin din punct de vedere al raportului ecran corp. Conform lui Chang Cheng, vice presedinte la Lenovo, si omul care a postat se pare un poster de tip teaser cu viitorul handset, device-ul va avea un aspect ratio impresionant. Vicele de la Lenovo chiar a invitat fanii sa voteze ce procent cred ei ca va avea viitorul device pe ecranul bezel-less pe care compania il anunta. Gizmo China sustine ca e vorba despre un ecran cu procent mai mare de 90%, ceea ce pentru Lenovo ar fi o super realizare. Vom reveni cu informatii despre acest posibil smartphone Lenovo in perioada urmatoare.

Momentan Lenovo nu a lasat nimic la voia intamplarii astfel ca nu exista informatii despre specificatiile viitorului smartphone. Cel mai probabil el va intra in concurenta directa in materie de specificatii tehnice cu telefoane precum Honor 10 sau Xiaomi Mi 7.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes