Stiri

HTC pregateste un smartphone entry level cu 2 GB RAM si aspect 18:9 (HTC Breeze)

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce Google si HTC au definitivat acordul prin care o mare parte din divizia smartphone de la HTC se muta catre gigantul din Menlo Park, California, ies la iveala noi detalii despre un viitor smarthpone de buget pe care il vom vedea in curand pe piata.

Foarte probabil ca parte a seriei Desire, viitorul telefon al celor de la HTC poarta numele de cod Breeze si va fi un entry level ce se va baza pe cateva specificatii atractive si mai ales pe un ecran in format 18:9.

HTC Breeze specificatii via Evan Blass

Celebrul leaker Evan Blass a facut in cursul zilei de ieri trimitere la acest model de telefon entry level. Blass considera ca HTC Breeze (numele de cod pe care compania taiwaneza l-a ales pentru acest model) „nu ofera nimic special” si ii dezvaluie o parte dintre specificatii. Celebrul tipster crede de asemenea ca „pretul telefonului va reflecta faptul ca acestanu ofera nimic special”.

HTC Breeze ar putea fi lansat la MWC

La ce sa ne asteptam insa? Conform lui Blass la un entry-level accesibil ca pret. Un entry level cu ecran in format 18:9 si cu procesor MediaTek la bord. Telefonul va avea 2 GB memorie RAM si 16 GB pentru stocarea de date. Cel mai probabil, aceasta capacitate a memoriei native va putea fi extinsa prin carduri microSD.

Cunoscut momentan sub numele de HTC Breeze (nume pe care nu il va pastra), viitorul smartphone de buget va avea o autonomie buna, ca urmare a bateriei de 2.730 de miliamperi.

In sectorul foto, @evleaks spune ca HTC Breeze se va baza pe o camera frontala de 5 megapixeli (pentru selfie-uri si video-calling) si pe o camera principala de 13 megapixeli.

Cel mai probabil acest model de la HTC va fi prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona, alaturi de alte produse ale companiei taiwaneze. Vom reveni si noi cu detalii importante legate de acest terminal, in perioada urmatoare.