Stiri

Compania Lenovo ar putea introduce un smartphone de gaming sub brandul sau Legion

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Ceea ce la un moment dat parea sa fie un simplu zvon, are sanse bune sa se transforme, curand, in realitate. Lenovo pare intr-adevar sa se pregateasca sa intre pe piata telefoanelor mobile dedicate gaming-ului si nu o va face oricum, ci sub puternicul sau brand, Legion. Detalii, mai jos.

Smartphone pentru gaming de la Lenovo, via Legion

Compania chineză Lenovo si-a creat un nou cont pe Weibo, care este orientat către lumea telefoanelor de gaming. Canalul este o dovadă clara in opinia presei chineze că cei de la Lenovo lucrează intens la lansarea unui smartphone dedicat gaming-ului și că ar putea împărtăși informații proaspete despre acesta în următoarele zile, chiar pe acest cont oficial.

Pentru cei care nu sunt pusi la punct cu ceea ce inseamna aceasta mutare, facem precizarea ca Legion este un brand centrat pe jocuri de la Lenovo care face laptopuri, desktopuri și accesorii pentru jocuri, foarte multe dintre ele bucurandu-se de un succes extraordinar. Vestea este cu atat mai importanta pentru pasionati, intrucat brandul Legion este foarte apreciat in lumea celor care iubesc gaming-ul si care ar putea avea acum o sansa importanta si in zona telefoanelor mobile sa beneficieze de experiente noi, interesante.

Practic, prin intermediul Legion, Lenovo este pregătit să intre în segmentul smartphone-urilor de jocuri, similar cu ceea ce am văzut in cazul Asus.

Compania Taiwaneza a introdus ROG Phone 2, care vine cu un design dedicat in mod evident jocurilor pe telefonul mobil, împreună cu unele specificații de top. Segmentul smartphone-urilor de jocuri este în continuă creștere, totul datorită unor titluri populare de jocuri precum PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile, League of Legends și multe altele.

Însă, ar fi interesant să vedem ce va oferi compania sub brandul său Legion și dacă telefonul va fi introdus pe piețele globale, inclusiv Romania, pentru ca momentan aceste detalii nu sunt cunoscute.

Intre timp, Lenovo continua sa se focuseze si spre alte zone. Recent, brandul din China a lansat Lenovo Smart Display, Lenovo Smart Bulb si Lenovo Smart Camera. Toate sunt disponibile pentru a fi achizitionate in acest moment prin intermediul site-ului Lenovo.com, dar si prin intermediul Flipkart.

Cu alte informatii despre posibilele telefoane dedicate gaming-ului sub brandul Legion, pe care le pregateste producatorul chinez, vom reveni si noi, in perioada urmatoare.