Stiri

Smartphone BlackBerry cu display bezel-less, pregatit pentru lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Un noul smartphone BlackBerry ar urma sa ajunga oficial pe piata in al treilea trimestru al acestui an. Nu este vorba despre BlackBerry Key2 despre care v-am scris si noi in ultima vreme, ci despre un terminal care momentan are numele de cod „Ghost”. Informatia vine pe filiera @evleaks una dintre vocile cele mai credibile din lumea leaker-ilor care activeaza online.

Un nou smartphone BlackBerry: are numele de cod „Ghost” si va avea ecran bezel-less

@evleaks, pe numele sau adevarat Evan Blass, anunta lansarea unui nou smartphone BlackBerry in al treilea trimestru al acestui an. Cu numele de cod „Ghost” device-ul este un telefon Android cu ecran bezel-less si constructie premium.

Imaginea pusa la dispozitie online de catre Blass arata un smartphone BlackBerry cu rama metalica, colturi rotunjite, slot pentru SIM si o camera foto plus difuzor deasupra ecranului.

Device-ul ar urma sa fie lansat in India si este realizat de BlackBerry in parteneriat cu cei de la Optiemus Infracom, adica acelasi partener al canadienilor alaturi de care au lansat gama BlackBerry KEYone, telefon cu vanzari excelente in Asia si Europa.

Se pare ca ecranul bezel-less de pe noul smartphone BlackBerry va avea o diagonala de 6-inch, in timp ce terminalul, fiind un telefon premium, va beneficia aproape sigur de camera duala pe spate si un procesor realmente puternic.

Evan Blass sustine ca modulul dual de camere foto de pe spatele noului smartphone BlackBerry va beneficia de zoom optic si de capacitati speciale de imbunatatire a imaginilor in conditii de iluminat scazut.

Totodata, in cursul zilei de ieri, @evleaks a confirmat si faptul ca acest nou smartphone BlackBerry, cunoscut momentan dupa numele de cod „Ghost” va beneficia de o baterie foarte puternica de 4.000 de miliamperi. Ar putea fi una dintre cele mai mari baterii de pe piata in clasa flagship-urilor.

smartphone BlackBerry (2)

smartphone BlackBerry Ghost

Celebrul leaker confirma lansarea dispozitivului pentru aceasta vara, orientandu-ne dupa informatiile sale undeva in al treilea trimestru al acestui an. Vom reveni cu amanunte despre noul smartphone BlackBerry, care se anunta unul foarte interesant.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
BlackBerry
Product Name
BlackBerry Ghost