Reviews

Smartisan Nut Pro 2 cel mai ieftin phablet cu ecran 18:9 si procesor Snapdragon 660

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Smartisan a lansat pe piata noul sau terminal de tip phablet, Nut Pro 2, considerat cel mai ieftin phablet cu ecran 18:9 si procesor Snapdragon 660.

Smartisan Nut Pro 2 primele impresii, specificatii tehnice, pareri

Design

Smartisan nu este un nume foarte cunoscut nici macar pe piata chineza. Cu atat mai putin dincolo de granitele Chinei. Compania a trecut prin momente destul de grele in ultimul an, cauzate de probleme financiare diverse, dar pare in acest moment pe un drum bun si sigur.

Smartisan Nut Pro 2

Acest producator este unul dintre producatorii de telefoane din China care acorda o mare atentiei design-ului. Inclusiv pe acest Smartisan Nut Pro 2 se vede munca intensa la care producatorul s-a supus pentru a da nastere unui device mid-range foarte atractiv.

Combinatia de metal si sticla pe ambele parti lasa o impresie puternica si scoate terminalul din categoria mid-range, cel putin in materie de design. In plus, ecranul spectaculos de pe partea frontala confirma teoria ca Smartisan Nut Pro 2 este un mid-range premium. De asemenea, de remarcat faptul ca telefonul are camera frontala plasata in partea de sus, pe mijloc, iar camera principala duala, de pe spatele terminalului, are un senzor semnificativ mai mare decat celelalt.

Ecran

Smartisan Nut Pro 2 are un display de foarte buna calitate cu diagonala de 5.9 inch si aspect 18:9. Acest ecran suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli si are o excelenta densitate a pixelilor. Dincolo de rolul sau in performanta telefonului, display-ul 18:9 de pe Smartisan Nut Pro 2 are si un important rol estetic.

Performanta

Phablet-ul Nut Pro 2 vine cu cea mai puternica platforma mid-range de pe piata. Procesorul Qualcomm Snapdragon 660 il gasim pe multe telefoane din acest sector dar nicidecum la un pret atat de rezonabil. De remarcat ca Nut Pro 2 va fi disponibil in 5 versiuni diferite in functie de memoria RAM si de memoria flash, dupa cum urmeaza.

  • Smartisan Nut Pro 2 cu 4GB RAM + 32GB ROM
  • Smartisan Nut Pro 2 cu 4GB RAM + 64GB ROM
  • Smartisan Nut Pro 2 cu 6GB RAM + 64GB ROM
  • Smartisan Nut Pro 2 cu 6GB RAM + 128GB ROM
  • Smartisan Nut Pro 2 cu 6GB RAM + 256GB ROM

Dotari foto

Device-ul cu dimensiuni de phablet are camera foto duala pe spate, un detaliu foarte comun pentru telefoanele din 2017. Aceasta camera are un senzor de 12 megapixeli Sony IMX 386 cu diafragma F/1.8 si PDAF, dar si un alt senzor de 5 megapixeli Samsung S5K4E8 cu diafragma F/2.0 si tehnologie bokeh. Camera foto principala vine cu functia AI Beauty, are de asemenea tehnologie Bokeh in spate si o rezolutie de 16 megapixeli. Diafragma camerei frontale este F/2.0

Smartisan Nut Pro 2 (4)

Alte optiuni importante

Smartisan Nut Pro 2 vine cu o baterie de 3500 miliamperi care suporta tehnologie Quick Charge 3.0. Smartisan sustine ca utilizatorul va putea sa-si incarce telefonul pana la 80% in mai putin de o ora. Scannerul de amprente este plasat in mod surprinzator pe partea din spate a telefonului, chiar sub logo-ul producatorului. Acesta permite deblocarea device-ului in 0.1 secunde si asigura suport pentru plati pe internet. Nut Pro 2 beneficiaza si de alte optiuni de deblocare printre care si pana la 1024 de diferite optiuni faciale.

Nut Pro 2 vine cu suport dual SIM, port USB Tip C (vezi cabluri Type-C din oferta noastra) si NFC. Din pacate nu are mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Smartisan sustine ca device-ul sau de tip phablet va primi un update pentru sistemul sau de operare Smartisan OS 4.1 incepand cu luna viitoare. Aceasta optimizare va aduce de la sine peste 131 de optiuni noi pentru Nut Pro 2.

Pret si disponibilitate

In mod surprinzator, noul Smartisan Nut Pro 2 va avea un pret de 270 de dolari pentru cea mai ieftina versiune a sa. Pentru a achizitiona un model Nut Pro 2 cu 4Gb memorie RAM si 32 GB stocare de date va trebui sa scoatem din buzunar 300 de dolari, in timp ce versiunea cea mai scumpa se apropie intr-adevar de 500 de dolari, dar aduce 6GB RAM si 256 GB pentru stocarea de date. Pre-comenzile pentru acest telefon incep de astazi pe site-ul JD.com.

Smartisan Nut Pro 2 (2)

Pretul de achizitie mi se pare unul excelent pentru versiunea cea mai ieftina, care ofera totusi 4 GB RAM si 32 GB flash. Asta pe langa un super procesor mid-range, dotari foto foarte bune si un ecran captivan. Si fara a lua in calcul design-ul extrem de atragator. Intr-adevar, Nut Pro 2 de la Smartisan pare cel mai ieftin phablet cu ecran 18:9 si procesor Snapdragon 660 disponibil pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 3 votes
Brand Name
Smartisan
Product Name
Smartisan Nut Pro 2
Price
$ 270