Stiri

Smartisan Nut 2 pret si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

La inceputul acestui an, compania Smartisan lansa pe piata un nou terminal de tip phablet, foarte atractiv si considerat cel mai ieftin phablet cu ecran 18:9 de pe piata la acea ora. Un review Smartisan Nut Pro 2 gasiti si pe blogul nostru, cu specificatii tehnice si detalii oficiale complete legate de produs. Iata ca la scurt timp distanta, ies la suprafata primele informatii despre Smartisan Nut 2, un device care ar urma sa fie lansat oficial in luna aprilie. Detalii despre acest device, avem in cele ce urmeaza.

Smartisan Nut 2 specificatii tehnice si pret de achizitie

Noul Smartisan Nut 2 va avea scannerul de amprente in butonul Home si un design oarecum similar cu modelul Xiaomi Mi MIX 2. Noul telefon al Smartisan, nu se va baza pe un chipset la fel de puternic precum Snapdragon 660 pe care il gasim in interiorul modelului Nut Pro 2.

Smartisan Nut 2 (2)

Smartisan Nut 2

Nut 2 va avea un procesor Snapdragon 625 la bord, un octa-core pe 64 de biti. Este vorba despre aceeasi platforma pe care o gasim si pe telefonae ca Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Redmi Note 5 sau Motorola Moto G5S Plus.

Randarile din aceasta perioada ne dezvaluie faptul ca Smartisan Nut 2 se va baza pe un acumulator cu o capacitate de 3.340 de miliamperi, o baterie care ar trebui sa fie capabila sa asigure o autonomie suficienta pentru o intreaga zi de utilizare. Device-ul va imbratisa un design in trend, cu display Full Screen si aspect 18:9. Marginile telefonului vor fi extra subtiri, in timp ce partea de sus si de jos a terminalului va avea o grosime mai mare, dar suficient de mica pentru a evidentia aspectul frontal spectaculos.

Din pacate, Smartisan Nut 2 nu va fi echipat cu Android Oreo. Telefonul va rula din fabrica o versiune de Android mai veche, cel mai probabil, Android 7.1 Nougat, customizata cu interfata in-house a companiei.

Smartisan Nut 2 va avea o versiune cu 4 GB memorie RAM la bord si optiuni de stocare a datelor diferite, de la 32 GB, pana la 64 GB si chiar 128 GB. Aceste modele vor avea in mod firesc, preturi de achizitie diferite. Cea mai accesibila versiune de Smartisan Nut 2 va costa 250 de dolari, in timp ce versiunea cea mai scumpa va costa peste 300 de dolari.

Vom reveni cu detalii despre modelul Smartisan Nut 2 dupa lansarea sa oficiala.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes