Stiri

Modelul Sharp FS8018 apare in baza de date GeekBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Sharp pregatesc un mod de smartphone atractiv pentru perioada urmatoare. Este vorba despre un handset mid-range premium, pe care il descoperim mai nou in aplicatia de benchmarking, GeekBench.

Recent, alte doua modele de telefoane de la Sharp, Sharp FS8010 si Sharp FS8016 au fost descoperite de catre media, ambele fiind posesoare de ecrane bezel-less.

Este si cazul modelului Sharp FS8018 care conform primelor informatii din GeekBench va fi echipat cu acelasi tip de procesor pe care il gasim pe telefoane apreciate din gama mid-range precum Moto X4 sau Nokia 7.

Ce specificatii tehnice aduce  Sharp FS8018

Conform rezultatelor din GeekBench, modelul Sharp FS8018 a obtinut un scor de 961 de puncte in testele Single – Core si un scor excelent de 5215 puncte in testele multi – core.

sharp-fs8018-geekbench

Ce caracteristici ascunde acest viitor model Sharp? Se pare ca terminalul ruleaza Android 7.1 Nougat pe care cel mai probabil producatorul il va customiza cu o altfel de interfata. Tinand cont insa ca device-ul se va lansa in debutul anului viitor, mi se pare putin ciuda ca Sharp nu a acceptat ideea de a-si echipa acest telefon (altfel, atractiv) direct cu Android 8.0 Oreo.

Aflam din GeekBench, asa cum puteti observa si mai sus, ca modelul Sharp FS8018 va fi echipat cu un procesor care ascunde 8 nuclee la bordul sau, iar site-ul GizmoChina ne confirma ca este vorba despre Snapdragon 630 octa-core de la Qualcomm. Acest procesor va fi cuplat din informatiile provenite de pe GeekBench cu 6 GB memorie RAM.

Nu cunoastem inca diagonala pe care o va avea ecranul bezel-less al telefonului, dar fara indoiala va fi vorba de un panel Sharp, productie proprie.

Recent, presedintele si CEO-ul Sharp, Jeng-Wu Tai a confirmat ca primul batch de telefoane Sharp vor ajunge in Europa la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona. Nu ni se confirma daca acest model de telefon va fi lansa la acest eveniment, dar sansele sunt destul de bune sa vedem viitorul model Sharp FS8018 in Capitala Catalunyei.

 

sursa foto & info: GizmoChina

Summary
Modelul Sharp FS8018 apare in baza de date GeekBench
Article Name
Modelul Sharp FS8018 apare in baza de date GeekBench
Description
Modelul Sharp FS8018 apare in baza de date GeekBench: vezi ce specificatii aduce si cand ar putea fi lansat oficial