Stiri

Sharp Aquos S3 va fi lansat pe 16 ianuarie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Sharp Aquos S3 va fi lansat la mijlocul lunii ianuarie si va avea doua versiuni diferite in functie de procesorul de la bord. Terminalul a fost certificat de agentia NCC, cea care asigura certificarile oficiale pentru device-urile care apar in Taiwan.

Sharp Aquos S3 specificatii tehnice

Compania japoneza Sharp, pregateste lansarea unui terminal foarte atractiv din gama Aquos. Este vorba conform tuturor asteptarilor si informatiilor despre modelul Sharp Aquos S3, iar producatorul a anuntat deja un eveniment pentru data de 16 ianuarie la Taipei.

Sharp Aquos S3 (2)

Va fi data la care puternicul brand japonez va lansa oficial cel mai puternic model al gamei Aquos din acest an, un telefon care va avea design bezel-less. Conform posterului oficial de prezentare, dar si a informatiilor culese din presa nipona, noul Aquos S3 va avea camera foto duala pe spate, asezata in mod vertical.

O alta informatie, de aceasta data din Rusia, ne anunta ca Sharp Aquos S3 va avea un panel frontal similar cu cel de pe iPhone X, un amanunt care creste fara indoiala nivelul de asteptare si gradul de spectaculozitate al device-ului.

Pe partea sa frontala, Sharp Aquos S3 va avea camera foto frontala, difuzorul si senzorul de proximitate.

Se pare ca modelul va fi propulsat spre performanta de doua tipuri de procesoare diferite, disponibile pe versiuni diferite ale sale. O varianta de Sharp Aquos S3 va fi alimentata de un chipset Snapdragon 630 de la Qualcomm, in timp ce o alta varianta va avea la bord procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm, la fel ca modelul Sharp Aquos R Compact. Prima varianta va fi cuplata cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB stocare de date. In timp ce versiunea mai puternica, adica cea echipata cu Snapdragon 660, va fi cuplata cu 6 GB RAM si 128 GB stocare de date.

Conform specificatiilor provenite de pe site-ul TENAA, Sharp Aquos S3 va avea un ecran Full HD + cu diagonala de 5.99-inch. Acest ecran va suporta deci o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, ceea ce nu suna deloc rau daca atasam terminalului si frecventa de 2.2 Ghz a procesorului.

Sharp Aquos S3

Sharp Aquos S3

Phabletul celor de la Sharp va avea camera foto duala pe spate cu senzori de 12, respectiv 13 megapixeli si LED Flash, in timp ce frontal, Aquos S3 se va baza pe o camera foto de 16 megapixeli. Bateria telefonului va fi una mare, cel mai probabil cu o capacitate de 3110 miliamperi.

Din imaginile prezentate de site-ul j-phone.ru din Rusia, Aquos S3 va avea senzorul de amprente pe spate, sub camera principala si va imbraca o constructie de tip unibody metal. Vom reveni cu informatii si detalii despre acest atractiv telefon dupa lansarea sa oficiala.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes