Stiri

Ce se va intampla in sezonul 8 din Game of Thrones

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Asa cum va anuntam si noi, Games of Thrones a primit o data oficiala de lansare din partea HBO. Spre deosebire de sezoanele precedente, ultimul sezon al serialului va avea un numar mai mic de episoade de aceasta data, dar fiecare dintre aceste episoade va avea o durata mai mare. Internetul este plin de detalii interesante legate de ultimul sezon al celui mai in voga serial al momentului. Fanii se intrec in a oferi pronosticuri, iar mass media cauta sa anticipeze finalul unui serial care a impresionant la nivel mondial.

Serialul e listat in ofertele caselor de pariuri: cine castiga lupta pentru Tronul de Fier

Chiar s-a ajuns la acest punct. Daca urmaresti cu mult interes Game of Thrones, afla ca poti sa faci si bani de pe urma serialului. Ultimul sezon al seriei produse de HBO va oferi si raspunsul la intrebarea „cine va sta pe Tronul de Fier”. Atat de mare este interesul pentru Game of Thrones, incat casele de pariuri din Romania ofera cote bune celor pasionati de serial si, evident pariuri.

Lupta pentru Tronul de Fier se da intre mai multe personaje din serial, dar casele de pariuri din Romania au doi mari favoriti. Jon Snow are cele mai mari sanse in opinia bookmakerilor de la noi, fiind cotat la 3.10. Adica pentru 100 de lei investiti, poti castiga de 3 ori mai mult. Daenerys Targaryen este a doua favorita, cu o cota de 4.50.

Confidentul ei, Tyrion Lannister este si el cotat cu sanse la Tronul de Fier, probabil printr-un context de imprejurari. Ar avea o cota de 12.00. In acelasi timp, Night King, care in finalul sezonului 7 a pus mana pe unul dintre dragonii lui Daenerys, are o cota de 10.00.

Sezonul 8 din Game of Thrones pregateste revenirea spectaculoasa a lui Khal Drogo?

Foarte multe teorii se perinde prin imaginatia fanilor serialului. Variety o noteaza pe una dintre cele mai interesante, care sustine ca marea iubire a „mamei dragonilor”, Khal Drogo ar putea aparea din noul in ultimul sezon al Game of Thrones. Si n-ar fi singura aparitie surprinzatoare.

Revenirea lui Drogo este explicata prin faptul ca Daenerys, Jon Snow si familia Stark vor avea mari probleme sa faca fata armatei conduse de Night King, pregatit sa distruga Marele Zid. In acest caz, ar avea nevoie de forte noi, iar Variety crede ca Drogo, Shireen Baratheon sau Richard Stark ar putea reaparea in ultimul sezon. Cum? Sunt personaje care au fost arsee si prin intermediul focului, vor fi reincarnate de Zeul Focului sau Zeul Rosu.

Citeste si: Top 10 seriale HBO

De asemenea, se speculeaza chiar ca Bran Stark ar putea sa-si foloseasca abilitatile speciale si legaturile cu Three-Eyed Raven, pentru a se intoarce in timp si a-l convinge pe Aerys sa arda si mai multi oameni. Scopul ar fi evident crearea unei armate similare cu cea a lui Night King, care pare intr-adevar imbatabila.

Ce se va intampla in sezonul 8 din Game of Thrones: ce va face Arya?

Cea mai mica dintre fetele familiei Stark si-a creat un scop din a pedepsi oamenii care i-au facut rau ei si familiei ei. Arya a creat o lista a razbunarii, de care s-a ocupat incet, incet.

Transformata „intr-o masina de lupta” Arya revine in sezonul 8 al serialului Game of Thrones, cu ultimele sale provocari. Pe lista ei figureaza insa si numele Reginei Cersei, astfel ca ultimul capitol din serial devine cu atat mai interesant.

Cersei este in prim plan si cand vine vorba de Jaime, fratele (si iubitul) ei. Se zvoneste ca in ultimul sezon din serial, Jaime realizeaza ca regina a mers mult prea departe si ca ar urma si el sa se alature cuplului Jon Snow & Daenerys.

Ultimul sezon al serialului costa 100 de milioane de dolari

Este de altfel, cea mai mare suma investita vreodata intr-un singur sezon al unui serial de televiziune. HBO considera insa ca merita si nu avem dubii sa credem altceva. Fiecare episod al ultimului capitol devine mai lung cu aproape o ora si fiecare a costat undeva la 15 milioane de dolari.

David Weiss si Dan Benioff, creatorii serialului se consulta cu George R.R Martin pentru a asigura un final de poveste seriei. Conform celor de la Metro, serialul e deja înaintea cartilor, asa ca va fi interesant de vazut cele doua perspective asupra finalului pe care il pregatesc cele doua tabere. 67 de episoade a adunat pana acum serialul in cele 7 sezoane ale sale. Seria a debutat pe 17 aprilie 2011 la HBO si a strans peste 2.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite.

De remarcat ca pentru capitolul final al serialului revine si compozitorul Ramin Djawadi, cel care a compus coloana sonora a seriei ce a produs istorie in televiziune.