How To

Cum poți să vezi serialul Chernobyl Online Subtitrat in limba romana. Toate detaliile sunt aici

Home  »  How To

catmobile

acum 5 ani

Cumva, HBO a reusit sa atraga din nou atentia, chiar daca celebrul Game of Thrones a ajuns deja la un final mai mult decat discutabil. In ciuda faptului ca are doar cateva episoade, noua senzatie se cheama Chernobyl, o miniserie despre care am mai discutat si noi pe blogul CatMobile. Astazi te invatam cum faci sa vezi Chernobyl Online Subtitrat in limba romana si iti oferim si alte cateva detalii picante despre noua productie a HBO.

Chernobyl Online Subtitrat in limba romana: Da! E cel mai tare serial al momentului

Serialul Chernobyl este fara discutie unul dintre cele mai bune seriale ale anului. Miniseria pe care cei de la HBO v-o ofera in 2019 ii are in rolurile principale pe Jared Harris, Stellan Skarsgard si Emily Watson.

Poti urmari Chernobyl Online Subtitrat in limba romana pe Hbo Go. Mai jos, ai un trailer al acestei spectaculoase miniserii marca HBO. Povestea dramatica si consecintele cele mai groaznice catastrofe nucleare din istorie, intr-o opera excelenta pusa in scena de platforma HBO. Povestea spune ca pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până la țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului.

Chernobyl Online Subtitrat in limba romana

Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la celebrul dezastru. Poți să vezi serialul Chernobyl Online Subtitrat in limba romana aici.

Este suficent sa ai Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12, 4K Ultra HD, iar experienta de care te vei bucura o sa fie la cote inalte.

Unde mai poti sa vezi serialul Chernobyl Online Subtitrat in limba romana

Chiar daca nu facem astfel de recomandari de regula, unul dintre site-urile care ofera seriale de buna calitate in acest moment este acesta. Poti sa vezi Chernobyl Online Subtitrat in limba romana accesand acest link.

Site-ul este unul fara prea multe reclame, iar in cazul in care folosesti Google Chrome iti recomand instalarea unui AdBlock (ca extensie) pentru ca vei putea scapa de multe momente enervante pe astfel de site-uri care iti macina nervii cu reclame repetitive.

Serialul (si in general serialele) sunt bine aranjate in pagina, episod cu episod. Vei descoperi si cateva recomandari in partea din dreapta, in special ale unor seriale care se leaga de subiectele propuse de serialul pe care il urmaresti. Astfel, daca te uiti la Chernobyl Online Subtitrat in limba romana primesti cateva recomandari similare, exact asa cum procedeaza platformele mari de streaming. De regula, vei putea urmari serialele din trei surse. Recomand openload, care pare sa fie cea mai buna alternativa.

Nu te astepta la o calitate a imaginii similara cu ceea ce gasesti pe Netflix sau HBO Go. De altfel, eu personal iti recomand sa platesti abonamentul la HBO Go sau Netflix pentru a te bucura de o calitate exceptionala a serialelor tale preferate si pentru a sustine in mediul online existenta unor astfel de site-uri, pe care le consider atat de utile.

Chernobyl Online Subtitrat in limba romana: s-au suparat rusii!

Succesul fantastic inregistrat de serialul Chernobyl a atras de la sine si reactii. Unele sunt de-a dreptul scandaloase, altele sunt bine meritate de serialul care a cucerit publicul in acest an. Important este ca despre serialul Chernobyl se vorbeste foarte mult, iar asta nu poate decat sa ajute HBO si pe producatorii seriei.

Presa din Rusia este prima care a reactionat negativ la adresa seriei. De ce? Pentru ca rusii considera ca productia are o evidenta implicare din Statele United si ca regizorii ar fi putut explica mult mai „patriotic” evenimentele care s-au petrecut la Chernobyl.

Alexey Muradov, regizorul producției rusești, susține că, de fapt, americanii s-ar fi infiltrat în centrala nucleară de la Cernobil. Deci, cu alte cuvinte, CIA nu ar fi fost totusi „straina” de ceea ce s-a intamplat la tristul eveniment. Prin urmare, rusii pregatesc un serial propriu in care, spun ei, „se va povesti exact ce s-a intamplat in acea perioada”. Sursele din media ruseasca vorbesc despre subiectul serialului pregatit in tara lui Putin, iar acesta se va baza pe povestea unui agent CIA care merge in Rusia pentru a obtine informatii despre centrala de la Cernobil. Or stii rusii ceva in plus? Probabil ca da. Dar asta nu inseamna ca productia HBO e mai putin credibila sau ca nu merita urmarita. Credeti-ma, merita! Te invit sa urmaresti serialul Chernobyl Online Subtitrat in limba romana aici. De mentionat ca pe platforma HBO Go primele 30 de zile iti ofera accesul gratuit la acest serviciu. 2.99 euro costa abonamentul daca esti interesat apoi sa continui experienta (HBO nu te obliga la nimic). Ai toate detaliile despre HBO Go Romania pe blogul CatMobile. Aici gasesti seriale 2019 Netflix si un top seriale Netflix » La noi gasesti si Top seriale HBO Go.

Chernobyl Online Subtitrat in limba romana: popularitatea serialului a atins cote remarcabile in scurt timp

Craig Mazin, scenaristul care a transformat Chernobyl in cel mai popular serial din lume in acest moment s-a declarat nefericit de efectele produse de productia sa.

Din ce in ce mai multi oameni viziteaza orasul fantoma Pripeat, ceea ce autoritatile considera deja un fenomen periculos. Serialul Chernobyl nu a fost insa filmat la fata locului, ci in Lituania.

„Mi se pare remarcabil ca serialul a crescut valul de turisti in Zona de Excludere. Dar nu consider ca este un fenomen care sa ne bucure atat de mult. Am vazut ce poze se fac acolo. Oameni buni, tineti cont de faptul ca acolo s-a petrecut o tragedie de proportii. Va rog sa o respectati” a declarat scenaristul serialului.

Mazin a fost iritat de faptul ca cei care viziteaza zona merg acolo pentru a-si creste numarul de followeri pe Instagram sau alte retele de socializare. Vezi un exemplu, mai jos:

 

View this post on Instagram

 

-ph: @alkrud_ & @angelinaprotein . . . . -assistant: @d._kramer 18+

A post shared by @ nz.nik on

Serialul Chernobyl a fost în majoritate filmat în Lituania, la Ignalina, centrala nucleară de acolo având aceeași structură ca cea de la Chernobyl. Media notelor serialului este în acest moment de 9,7 din 10 pe IMDB, din cele 200 de mii de voturi acordate. Astfel, productia HBO depaseste atat Game of Thrones, cat si Breaking Bad, doua dintre cele mai de succes seriale din istorie si cele mai bine cotate pe IMDB. Chernobyl Online Subtitrat in limba romana se vede aici.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 12 votes
Brand Name
HBO
Product Name
Chernobyl Online Subtitrat in limba romana