Stiri

Seria Redmi Note 5 de la Xiaomi, un real succes: peste 5 milioane de unitati vandute in India

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi incepe sa controleze din ce in ce mai autoritar piata de telefoane din India, una dintre cele mai importante din lume in acest moment. Compania a confirmat faptul ca seria Note 5 se vinde extraordinar in aceasta zona si ca pana acum, peste 5 milioane de unitati au fost expediate catre aceasta piata.

Seria Redmi Note 5 de la Xiaomi, un real succes

Xiaomi domina piata din India unde detine o cota de aproape 30%. Gigantul din Shenzhen a confirmat ca a vandut pana acum peste 5 milioane de unitati numai din seria Redmi Note 5. De precizat ca primul smartphone Redmi Note 5 a fost lansat oficial abia in urma cu 4 luni.

Vanzarile cumulate insumeaza toate telefoanele din seria Redmi Note 5, incluzand aici noile telefoane Xiaomi Redmi Note 5 Pro si Xiaomi Redmi Note 5, despre care gasesti detalii si pe blogul nostru. De asemenea, Xiaomi a inclus in oferta sa si alte variante ale acestor doua dispozitive pentru zona India.

„Suntem mandri sa va confirmam ca am vandut pana acum peste 5 milioane de unitati din Redmi Note 5 si Redmi Note 5 Pro in numai patru luni de zile. Va multumim pentru felul in care raspundeti produselor noastre” – Xiaomi Inc

Anul trecut, seria Redmi Note 4 a fost bestelling pe aceeasi zona, reusind sa cumuleze peste 10 milioane de unitati vandute intr-un an. In primele 6 luni de la lansarea oficiala a gamei insa, Xiaomi vanduse doar 5 milioane de unitati, ceea ce inseamna ca succesoarea seriei Redmi Note 4, gama Redmi Note 5 din acest an, are vanzari mai bune. Foarte probabil, 2018 va insemna un an si mai bun pentru Xiaomi pe aceasta gama a sa.

Mai multe informatii din India confirma faptul ca Xiaomi nu se focuseaza in aceasta zona doar pe piata online, ci si pe vanzarile offline. Vizibilitatea companiei in India a crescut foarte mult in ultimii doi ani, un detaliu vital pentru vanzarile impresionante pe care le bifeaza compania condusa de Lei Jun.

Redmi Note 5 (3)

Xiaomi Redmi Note 5 are un pret de plecare foarte mic in India, aproximativ 145 de dolari pe versiunea de 3GB RAM si aproximativ 174 de dolari pentru versiunea de 4GB RAM. Device-ul ofera un ecran de 5.99-inch cu rezolutie Full HD+ si este motorizat de un procesor Snapdragon 625. Bateria sa are 4.000 de miliamperi, iar telefonul propune o camera principala de 12 megapixeli pe spate (apertura f/2.2) si o camera selfie de 5 megapixeli cu LED Selfie si Beautify 3.0.

Pe de alta parte, Xiaomi Redmi Note 5 Pro aduce de asemenea un ecran de 5.99-inch cu rezolutie Full HD + insa procesorul este unul mai bun, Snapdragon 636. Acesta este cuplat cu versiuni de 4GB/6GB RAM si cu 64 GB pentru stocarea de date. Smartphone-ul are dual camera pe spate (12+5 megapixeli) si o camerta selfie de 20 megapxieli cu senzor Sony IMx 376, Led Selfie si Beatify 4.0. Si acest model are un pret bun de achizitie: 203 dolari pentru versiunea de 4 GB RAM si 247 dolari pentru versiunea de 6GB RAM.

Redmi Note 5

In Romania seria Redmi Note 5 are de asemenea preturi avantajoase. Redmi Note 5 Pro costa aproximativ 950-1100 de lei, iar Redmi Note 5, 900-950 de lei. Va reamintim ca gigantul a lansat recent doua telefoane high end super atractive. Gasesti pe #blogul nostru informatii si pareri despre Xiaomi Mi 8 si un sugestiv Xiaomi Mi Mix 2S review- hands-on.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Redmi Note 5
Price
RON 900-1200