Stiri

Când se lansează seria Realme Narzo 50. Alte două lansări pregătite de companie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Seria Realme Narzo 50 va fi lansată pe 24 septembrie în India. Lansarea va fi însoțită de alte două evenimente importante: Realme Band 2 și Realme Smart TV Neo.

Când se lansează seria Realme Narzo 50

Data lansării Realme Narzo 50 a fost confirmată. Seria va fi oficializată la ora locală 12:30 (n.r în India) pe 24 septembrie. Pe lângă această serie, Realme Band 2 și Realme Smart TV Neo India vor fi de asemenea lansate și ele la data menționată.

Următoarea serie Realme Narzo 50 include două dispozitive: Realme Narzo 50i și Realme Narzo 50A. Realme India a confirmat, de asemenea, că MediaTek Helio G85 SoC va alimenta dispozitivele Cu toate acestea, nu există niciun cuvânt despre alte specificații sau orice alte detalii ale celorlalte smartphone-uri din serie.

Conform unei scurgeri anterioare de informații, Realme Narzo 50i va veni în două configurații RAM + stocare – 2 GB RAM + 32 GB stocare și 4 GB RAM + 64 GB opțiuni de stocare date. Mai mult, scurgerea de informații a anunțat că telefonul va veni în opțiuni de culoare Mint Green și Carbon Black.

Se zvonește că va veni cu un afișaj HD + și o baterie de 5000 mAh. Cu toate acestea, celelalte detalii ale smartphone-ului nu sunt încă cunoscute.

Și modelul Realme Narzo 50a a primit recent câteva scurgeri de informații. Astfel, telefonul va veni cu un modul mare de cameră pentru a găzdui camere triple și un senzor de amprentă. În afară de aceasta, există un design dual-ton acum, mai degrabă vertical decât orizontal, așa cum știam că este pe seria anterioară Narzo. Pe partea frontală, dispozitivul va avea un senzor de 8MP. În spate, ar trebui să existe un senzor de 12,5 MP. Alte informații despre Realme Narzo 50A arată că smartphone-ul celor de la Realme va veni cu un design relativ unic .

Pagina de destinație a seriei Narzo 50 de pe Flipkart a dezvăluit câteva specificații ale Narzo 50A. În listă se arată că Realme Narzo 50A va veni cu o baterie de 6.000 mAh. În plus, va fi alimentat de un procesor SoC MediaTek Helio G85. În zona foto, va exista o cameră triplă de 50 megapixeli (principal) + 2 megapixeli (portret) + 2 megapixeli (macro). Ecranul primește un decupaj de tip waterdrop.

Etichete:

Realme Narzo 50