Stiri

Seria Google Pixel 6 ar putea avea încărcare rapidă de 33W

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Au apărut zvonuri noi legate de seria Google Pixel 6. Se zvonește că aceasta ar urma să beneficieze de încărcare rapidă la 33W

Seria Google Pixel 6 ar putea avea încărcare rapidă de 33W

Informații noi ies la suprafață în ceea ce privește seria Google Pixel 6. Se pare că vom avea încărcare rapidă la 33W pe această variantă pe care Google o scoate pe piață. Acest lucru ar trebui să permită Google să ajungă la curent cu concurența, având în vedere că concurenții chinezi vin deja cu suport de încărcare rapidă de 65W.

Raportul vine de la 91Mobile , conform cărora seria Google Pixel 6 ar trebui să accepte încărcare rapidă de 33W. Mai mult, tipsterul Yogesh, care a colaborat cu 91Mobiles, ne anunță din sursele sale de la Google, că ar fi văzut o mulțime de detalii care demonstrează acest lucru, chiar la sediul companiei.

Cu toate acestea, aceste unități de încărcare care ar fi fost văzute la sediul Google aparent sunt luate înapoi, deoarece sunt doar pentru testare. În afară de aceasta, raportul recent a sugerat că seria Pixel 6 nu va veni cu un încărcător în cutie. Raportul 91Mobiles afirmă că oamenii interesati de seria Google Pixel 6 vor trebui să cumpere separat încărcătorul rapid. În plus, raportul sugerează că dispozitivul pliabil Pixel a fost, de asemenea, întârziat. Cu toate acestea, este posibil ca Google să ne ofere un teaser în timpul evenimentului de lansare al Pixel 6. Între timp, o scurgere recentă de informații sugerează că Pixel 6 va avea și un senzor de cameră Samsung și un modem Samsung 5G.

Senzorul despre care vorbim este senzorul Samsung GN1 de 50 de megapixeli. Ar trebui să fie camera principală de pe telefon. Aceasta va fi o lovitură majoră în departamentul de camere pentru seria Google Pixel 6 în comparație cu seria anterioară. Pentru a ne aminti, Pixel 5 a venit cu un senzor primar de 12,2 megapixeli.