Stiri

Se lucrează la noul Mi 11 Lite NE. Ce specificații va avea

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Potrivit presei internaționale, Xiaomi pregătește lansarea modelului Mi 11 Lite NE. Acesta se pare că va fi echipat cu procesorul Snapdragon 778G. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Mi 11 Lite NE

Mi 11 Lite NE va fi lansat în India, dar momentan nu se știu prea multe detalii despre el. Se pare însă că noul smartphone al celor la Xiaomi va fi alimentat de procesorul Snapdragon 778G de la Qualcomm, anunță The Mobile Indian.

Handset-ul a primit deja mai multe certificări importante, printre care și certificarea BIS.

Momentan, telefonul are numele de cod ”Lisa” și mai toate informațiile converg că acest device este de fapt Mi 11 Lite NE. Numărul de model este 210911DI. Dezvoltatorul ”kacskrz” este cel care a descoperit acest model și tot el confirmă că va fi echipat cu procesorul Snapdragon 778G. Este o informație importantă pentru că ar fi prima dată când compania Xiaomi folosește acest procesor pe un handset al său. Pe de altă parte, telefonul cu numărul de model 2109119DI a fost descoperit și în baza de date IMEI.

În afară de chipset, celelalte caracteristici ale Mi 11 Lite NE sunt încă necunoscute. Ne așteptăm să aflăm mai multe informații în curând, dacă telefonul este într-adevăr în lucru.

Pe de altă parte, Mi 10T și Mi 10T Pro, cele două telefoane lansate deja în seria Mi 11T, au debutat anul trecut și au venit cu o rată de reîmprospătare de 144Hz, dar au ecrane LCD. Acum se spune că compania lucrează la succesorii Mi 11T Pro. Digital Chat Station susține că noua serie Mi 11T va fi echipată cu un ecran OLED de 120Hz în locul afișajelor LCD de 144Hz.

Nu uita, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului

Etichete:

Mi 11 Lite NE