Stiri

Se amana lansarea Moto X4?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto X4 urma sa fie prezentat pe data de 30 iunie, ceea ce inseamna ca pana la dezvaluirea acestui terminal, mai aveam de asteptat mai putin de 100 de ore. Doar ca cei de la Lenovo ar putea fi afectati indirect de Qualcomm, compania care produce procesorul acestui tip de telefon si prin urmare, s-ar vedea nevoiti sa amane lansarea modelului Moto X4 anunta Gizmochina.

Moto X4 aparitie intarziata?

Lenovo nu traverseaza o perioada tocmai buna, inregistrand in 2016 vanzari mult mai mici decat in 2014 si 2015. Compania chineza a picat pe locul 8 in topul care vizeaza cei mai importanti producatori de telefonie mobila din lume, fiind devansata per total de Oppo, Vivo, ZTE si LG Electronics. Doar 53 de milioane de unitati a vandut Lenovo in 2016, ceea ce inseamna ca fata de 2015, producatorul a vandut cu 21 de milioane de unitati mai putin, adica de mai mult de zece ori mai putin decat liderul Samsung Electronics. In ciuda faptului ca divizia Motorola produce terminale „pe banda rulanta”, Lenovo a pierdut teren important in ultima perioada, iar acest efect se „simte” in parteneriatul cu cei de la Qualcomm, cel mai important producator de procesoare din lume.

Moto X4

Moto X4 ar trebui sa fie lansat pe 30 iunie, fiind unul dintre cele mai asteptat terminale ale diviziei Motorola din acest an. Si asta in primul rand datorita faptului ca Moto X4 vine cu procesor Snapdragon 660, cea mai noua creatie mid-range de la Qualcomm. Aici intervine si marea problema a celor de la Lenovo, pentru ca cei de la Qualcomm efectiv nu mai fac fata solicitarilor numeroase pentru acest tip de procesor, considerat cel mai puternic dintre toate procesoarele create vreodata pentru clasa mid-range.

Qualcomm prioritizeaza celelalte parteneriate importante pe care le are, inclusiv cu cel cu Oppo, unul dintre producatorii care a crescut foarte mult in 2016, dupa ce a reusit sa vanda cu 40 de milioane de unitati mai mult decat Lenovo. Oppo va lansa modelul R11 care va utiliza procesorul Snapdragon 660, in timp ce Vivo pregateste si ea lansarea Vivo X11.

In tot acest context, Lenovo ar putea iesi in pierdere si s-ar vedea nevoita sa amane lansarea terminalului Moto X4 cu cateva saptamani. Paradoxal, desi mai toate produsele Moto au intrat anul acesta in magazine imediat dupa ce au fost prezentate, cel mai important din aceasta clasa nu va putea urma acelasi traseu, sustine Gizmochina. Lenovo ar urma sa schimbe din mers strategia care vizeaza Moto X4, dar exista totusi sanse ca produsul sa fie prezentat si lansat oficial la data stabilita.

In alta ordine de idei, noul Moto X4 va primi un nou design foarte atragator, urmand a face saltul spre sticla de cea mai buna calitate. 4GB memorie RAM va aloca Motorola pentru acest dispozitiv, in timp ce versiunea de baza va fi una foarte solida si din punct de vedere al capacitatii de stocarii a datelor. Motorola va aloca 64 de GB memorie nativa interna, dar nu exista inca informatii cu privire la certitudinea extistentei unui port pentru carduri microSD. Item-ul va rula cel mai nou sistem de operare Google, va fi motorizat de Snapdragon 660, va avea un display cu rezolutie Full HD de 5.2 inch si o baterie de 3800 miliamperi cu tehnologie fast charging.

Summary
Se amana lansarea Moto X4?
Article Name
Se amana lansarea Moto X4?
Description
Pentru ca cei de la Qualcomm nu mai fac fata solicitarilor legate de Snapdrgon 660, lansarea Moto X4 ar putea fi amanata