Stiri

Se amana din nou lansarea Android 8.0?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Android 8.0La inceputul lunii august s-a zvonit ca Android 8.0 poate debuta in a doua saptamana din luna. Din pacate, informatii proaspete oferite de David Ruddock, editor sef la Android Police, arata ca lansarea celui mai nou sistem de operare Google a fost din nou amanata.

Mai mult decat atat, in momentul de fata nu exista suficiente detalii pentru a explica motivul care a cauzat noul delay in cazul Android 0.

Numele oficial al Android 8.0 ar putea fi dezvaluit pe 21 august

Google Pixel si Google Pixel XL urmau sa primeasca versiunea finala a Android 8.0 la mijlocul lunii august, dar informatiile venite dinspre Ruddock ne anunta ca update-ul Android 8.0 pentru Pixel a fost amanata.

Intr-un alt tweet totusi, David Ruddock sustine ca informatiile sale nu sunt inca verificate oficial, in timp ce alte surse ne avertizeaza ca Google pregateste de fapt un eveniment grandios pentru lansarea Android 8.0. Si totusi, din informatiile principalelor medii de informare de pe piata, exista sanse destul de mici ca Google sa organizeze un amplu si fastuos eveniment pentru lansarea noului sau sistem de operare.

Pe de alta parte, cei de la Gizmochina sustin ca nu este exclusa posibilitatea ca Android 8.0 sa aiba unele erori si compania sa incerce sa le reparte intre timp, pentru a lansa o versiune cat mai stabila pentru smartphone-urile Google Pixel. De asemenea, aceeasi sursa sustine ca se prea poate ca viitorul Google Pixel 2 si Pixel XL 2, sa debuteze cu noua versiune de Android preinstalat. Aceste terminale sunt insa programate sa apara undeva in Octombrie, iar Google nu isi permite sa amane atat de mult timp lansarea Android 8.0.

Android 7.0 Nougat a fost lansat pe 22 august pe dispozitive Nexus si asta inainte de a fi disponibil pe telefoanele companiei, Google Pixel. Va reamintim ca la inceputul anului existau destule zvonuri, bine conturate, care sustineau ca Android 8.0 ar urma sa se lanseze chiar in debutul lui 2017.

Cert este ca Google nu a confirmat pentru moment numele oficial al noului sau sistem de operare, desi se presupune ca acesta ar fi Android O, care ar putea „veni” de la Android Oreo sau Android Oatemeal Cookie. Editorul sef de la Android Police sustine ca Google va anunta denumirea oficiala a noului sau sistem de operare pe data de 21 august.

Summary
Se amana din nou lansarea Android 8.0?
Article Name
Se amana din nou lansarea Android 8.0?
Description
La inceputul lunii august s-a zvonit ca Android 8.0 poate debuta in a doua saptamana din luna. Din pacate, informatii proaspete oferite de David Ruddock, editor sef la Android Police, arata ca lansarea celui mai nou sistem de operare Google a fost din nou amanata. Mai mult decat atat, in momentul de fata nu exista suficiente detalii pentru a explica motivul care a cauzat noul delay in cazul Android 0.