Stiri

Schimbari pentru WhatsApp. Acum ai un design nou, apel in asteptare si o noua optiune pentru stergerea mesajelor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Schimbari pentru WhatsApp! Aplicatia ofera un design nou si o functie noua de apel in asteptare. Presa din Statele Unite insista si asupra altor „modificari” de care vom beneficia pe aceasta aplicatie. Printre altele WhatsApp lucreaza la o functie de stergere a mesajelor de tipul celei de pe Snapchat.

WhatsApp face din nou modificari. Se pregateste si o noua functie de stergere a mesajelor

WhatsApp a dat „din mers” drumul celei mai noi actualizari destinate utilizatorilor săi de iOS, actualizare care aduce o serie de funcții noi. Cea mai recentă actualizare adaugă noua funcție de așteptare a apelurilor împreună cu noul design de chat și, de asemenea, actualizează tastatura Braille.

Cel mai atractiv detaliu al noii actualizări este noua caracteristică de apel in așteptare a apelurilor. Prin aceasta functie, utilizatorii vor primi o notificare ori de câte ori o persoană care vorbeste la telefon prin WhatsApp este contactat de un alt utilizator prin apel telefonic. Acest lucru va ajuta utilizatorul să decidă dacă va schimba imediat noul apel sau nu, la fel cum se intampla in timpul unei convorbiri normale, extra WhatsApp. Mai mult, actualizarea aduce un design actualizat al ecranului de chat, despre care compania susține că va facilita scanarea mesajelor. În afară de aceasta, utilizatorii pot trimite mesaje direct de la tastatura Braille folosind modul VoiceOver.

Între timp, se zvoneste de asemenea că WhatsApp lucrează un nou tip de mesaje menite sa dispara la scurt timp distanta dupa ce au fost expediate, adica ceva de tipul Snapchat. Totodata, WhatsApp lucreaza si la un nou mod întunecat, atat de popular in aceste zile si la care a facut trecerea si Facebook prin aplicatia sa directa, Messenger. Cele mai recente funcții au fost observate pe versiunea beta a aplicației pentru telefoanele Android. Începând cu noua functie pe care o denumim generic, pentru moment, functia de „mesaje dispărute”, acesta va permite utilizatorilor să șteargă mesajele lor automat după o perioadă de timp dorită. Contul de Twitter WABetaInfo dezvăluie că utilizatorii pot selecta între o oră, o zi, o săptămână, o lună și un an.

Anterior, a fost descoperită o nouă vulnerabilitate de securitate care permite hackerilor să fure informații personale folosind un fișier MP4 special conceput pe WhatsApp. Odată ce un utilizator a descărcat un fișier MP4 din aplicația de mesagerie, hackerii ar putea executa un atac de snooping. Vulnerabilitatea este descoperită atât în versiunile Android cât și în cele iOS, dedicate iPhone-urilor.