Reviews, Stiri

Samsung W2018 review: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

S-au scris destul de multe despre aceste device chiar inainte de lansarea sa oficiala, iar acum avem ocazia sa confirmam sau sa infirmam ceea ce aparuse initial despre el. Samsung W2018 este oficial si propune cateva specificatii foarte atractive, precum si un design special, dar asemanator cu cel al modelului Samsung Leader 8.

Ce specificatii tehnice aduce Samsung W2018 si cum arata dispozitivul Gigantului din Coreea de Sud

Noul device al companiei sud-coreene cu cea mai mare influenta pe piata de telefonie mobila vine cu doua ecrane Super AMOLED, fiecare cu rezolutie de 4.2 inch. Unul dintre ecrane se afla in partea interioara a clapetei, in timp ce celalalt se regaseste in exterior.

Samsung W2018 (4)

Prin felul in care este construit, Samsung W2018 poate fi utilizat chiar si atunci cand clapeta este in pozitie „inchis”. Pe ambele display-uri avem tehnologie multi-touch, dar si tastatura numerica plus butoane de navigare de tip touch. Constructia este una de buna calitate si imbina sticla si metalul. Evident, regasim sticla pe ambele parti, in timp ce metalul este prezent datorita marginilor telefonului.

Samsung W2018 ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat si ascunde un procesor senzational pentru un astfel de telefon „cu clapeta”. Este vorba despre Snapdragon 835, procesor tactat la frecventa de 2.45 Ghz si cuplat cu placa video Adreno 540. Combinatia de efect la care s-a oprit Gigantul Sud-Coreean nu se opreste aici.

Samsung W2018 propune 6 GB memorie RAM si 64 sau 256 GB pentru stocarea de date. Versiunea de 64 GB poate fi extinsa pana la 256 GB de asemenea.

Samsung W2018

Pe Samsung W2018 avem atat senzor de amprente cat si senzor de puls, iar autonomia este asigurata de o baterie de doar 2300 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida.

Dotarile foto sunt foarte bune. Camera secundara are o rezolutie de doar 5 megapixeli, dar vine cu o apertura F1.9 excelenta. Camera principala are o rezolutie de 12 megapixeli si este „echipata” cu stabilizare optica si PDAF. Apertura este F1.5 sau F2.4, iar capacitatea de filmare merge pana la rezolutie Ultra HD (4K).

Samsung W2018 (2)

Totul arata bine si suna bine in legatura cu Samsung W2018. Ecranele Full HD Super AMOLED au diagonala mica dar asigura calitate. Memoria RAM este impresionanta, in timp ce dotarile foto par excelente, cel putin la prima vedere. Terminalul „vede” 4G LTE, este dual SIM, si beneficiaza de tehnologie Bluetooth 4.2, GPS cu GLONASS, NFC si port USB Tip C. Samsung W2018 poate fi achizitionat pe culori „catchy” asa cum sunt considerate auriu si argintiu pe aceasta piata.

Device-ul va avea un pret de achizitie destul de mare, cel mai probabil undeva la 1000 de dolari. Greutatea smartphone-ului se ridica la 247 de grame.

Fara indoiala, Samsung W2018 este un handset atractiv si special. Vor reusi insa oare cei interesati sa treaca asa usor peste pretul foarte mare al dispozitivului? Ramane de vazut!

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung W2018