Stiri

Samsung amana lansarea unui telefon pliabil

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Electronics a anuntat ca nu va lansa un telefon pliabil in aceasta perioada a anului si foarte probabil nici anul viitor. Gigantul sud-coreean a fost protagonistul unor informatii foarte interesante in presa internationala, care anuntat ca in 2017 compania pregateste lansarea unui telefon pliabil, urmand a oferi pietei primul telefon de acest tip dupa foarte multi ani de la disparitia „modei”.

In februarie, ati putut citi primele informatii despre aceasta posibilitate pe blogul catmobile in cadrul acesui articol, cand chiar directorul Samsung Display, Lee Chang Hoon marturisea ca in viitor, aceasta posibilitate este una demna de luat in calcul, ba chiar intarea aceasta afirmatie sugerand ca in paralel cu lansarea unor dispozitive de acest tip, s-ar putea produce si o dezvoltare fara precedent a ecranelor de tip OLED.

Samsung pliabil da! Dar nu inainte de 2019

Compania a anuntat insa recent prin vocea unei alte autoritati in materie de la Samsung Display, ca astfel de telefoane ar putea aparea in oferta gigantului sud-coreean in viitorul apropiat, insa nu inainte de 2019. Conform lui Kim Tae Woong, unul dintre inginerii Samsung Display, aceste terminale „nu se pot realiza in acest moment conform pretentiilor si proiectelor noastre pentru ca nu exista suficiente tehnologii actuale si suficient de permisive pentru lansarea unui produs pliabil de calitate”.

Samsung smartphone pliabil

Conform aceluiasi Kim Tae Woong, Samsung se va axa si in urmatorii doi ani pe realizarea diverselor item-uri din gamele cunoscute si pe smartphone-uri cu ecrane edge-to-edge care se adapteaza perfect cerintelor de pe piata: „Telefoanele cu ecrane de acest tip, cu muchii foarte subtiri, care acopera aproape in integralitate display-ul unui smartphone sunt la mare cautare, pentru ca sunt foarte atractive si foarte utile. Trend-ul momentului va dura fara discutie destul timp, pentru ca felul in care se misca lucrurile pe piata sunt destul de clare. Ori, ce sens are sa „omori” un segment pe care te descurci extraordinar, pentru a incerca sa „faci loc” altuia pentru care nu ai suficiente mijloace tehnologice cel putin in acest moment pentru a-l duce la bun sfarsit sau pentru a revolutiona piata” a explicat Woong.

China News sustine ca cel mai important brand sud-coreean ia totusi in calcul lansarea unui astfel de dispozitiv insa fara indoiala acest lucru nu se va intampla nici vara aceasta si nici in vara viitoare. Sursa citata si intarita ca autoritate de cei de la Korea Harald, anunta un astfel de device pliabil in gama Samsung cel mai devreme pentru vara anului 2019. Asa ca momentan ne luam gandul de la un astfel de dispozitiv revolutionar, dar pentru ca Samsung Electronics abia si-a lansat varful de gama, Samsung Galaxy S8 Edge, va invitam sa aruncati o privire peste ceea ce ne propune acest terminal spectaculos. De asemenea, nu uitati sa verificati constant oferta noastra de huse si accesorii ale celebrului concern sud-coreean, inclusiv huse Samsung Galaxy S8.

Summary
Samsung amana lansarea unui telefon pliabil
Article Name
Samsung amana lansarea unui telefon pliabil
Description
Samsung Electronics a anuntat ca nu va lansa un telefon pliabil in aceasta perioada a anului si foarte probabil nici anul viitor.