Stiri

Samsung Smart Monitor M8 este disponibil pentru precomandă la nivel global

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 1 an

Noul monitor al celor de la Samsung, denumit Samsung Smart Monitor M8, este acum disponibil la precomandă, la nivel global. Samsung Smart Monitor M8 este cel mai nou din seria de monitoare Samsung, are un ecran 4K QLED de 32 inchi, înconjurat de un cadru subțire și un design fără margini. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Ce caracteristici are Samsung Smart Monitor M8

Samsung a lansat așadar un nou tip de monitor inteligent pentru piețele globale. Noul Samsung Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam magnetică și detașabilă care se poate atașa la monitor.

Samsung a anunțat astfel cea mai recentă serie de monitoare inteligente. Smart Monitor M8 este acum disponibil pentru precomandă la nivel global și vine în patru culori noi – alb cald, roz apus de soare, albastru lumina zilei și verde de primăvară.

Caracteristici Samsung Smart Monitor M8 și alte opțiuni

Monitorul Samsung M8 are un afișaj QLED 4K de 32 de inchi, înconjurat de un cadru subțire și un design fără margini. Monitorul are o luminozitate maximă de 400 nits și redare conținut HDR10+. Are un timp de răspuns de 4 ms, un raport de contrast de 3.000:1 și o rată de reîmprospătare de 60 Hz.

Samsung Smart Monitor M8 permite utilizatorilor să se bucure de unele servicii OTT. Acestea includ Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ și Apple TV prin Wi-Fi fără a fi nevoie să vă conectați la un computer sau televizor. Noul model are doar 11,4 mm, cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelele anterioare. Interfața de utilizator Workspace oferă toate serviciile necesare pentru a funcționa pe un singur ecran. Ajută utilizatorii să se conecteze fără fir la un computer Windows sau Mac și să utilizeze eficient o gamă largă de funcții utile, inclusiv Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365, precum și oglindirea conținutului de pe smartphone pe M8.

În plus, Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam magnetică și detașabilă. Această cameră se poate atașa la monitor păstrând în același timp spațiul biroului îngrijit, fără fire inestetice. SlimFit Cam dispune, de asemenea, de funcții de urmărire a feței și zoom automat, identificând rapid fața unei persoane când este pe ecran și concentrând automat subiectul. Cu alte cuvinte, poate urmări și capta un difuzor individual, o opțiune perfectă pentru prezentare activă sau transmisie în direct, deci ușor adaptabil timpurilor noastre. În plus, monitorul acceptă aplicații de chat video precum Google Duo. Acest lucru permite utilizatorilor să lucreze de la distanță sau să se angajeze în conferințe video folosind SlimFit Cam.

Smart Monitor M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii își pot conecta toate dispozitivele IoT fără fir. Aplicația SmartThings permite utilizatorilor să urmărească cu ușurință dispozitivele IoT din toată casa cu ajutorul panoului de control intuitiv al aplicației.

Echipat cu un microfon Far Field Voice de înaltă sensibilitate, asistentul controlează dispozitive precum Bixby și Amazon Alexa. În plus, microfonul folosește o funcție Always On Voice, afișând informații despre conversație pe ecran atunci când Bixby este activat, chiar dacă ecranul monitorului este oprit.

sursa foto: GSMArena