Stiri

Un nou telefon Samsung in Geekbench: Samsung SM-G9600 vine cu procesor Snapdragon 840

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Se pare ca Samsung Electronics este pe cale sa lanseze un nou telefon si nu pare sa fie vorba despre mult asteptatul, Samsung Galaxy Note 8. Numele de cod al acestui device este Samsung SM-G9600.

Misteriosul Samsung SM-G9600 zarit in Geekbench

Phonearena sustine ca modelul Samsung SM-G9600, o miserioasa versiune descoperita in baza de date Geekbench, ar fi o versiune „lite” a flagshipului Samsung Galaxy S8. Acest device ar putea sa vada lumina zilei pana la finalul lunii iulie, desi nu este inca destul de clar ce nume va purta noul model de telefon gandit de gigantul sud-coreean.

  Samsung SM-G9600 vine cu procesor Snapdragon 840

Modelul apare in Geekbench si are o anumita specificatie extrem de speciala. Conform listarii de pe site-ul care aduna datele de la toate handset-urile testate, Samsung SM-G9600 va fi echipat cu un chip quad-core tactat la frecventa de 1.77 Ghz.

Numele de cod al acestei platforme este sdm840, ceea ce-i face pe cei de la Phonearena sa sustina ca este foarte posibil sa fie vorba despre procesorul Snapdragon 840, o versiune modficata de Snapdragon 820 si evident, imbunatatita.

Pe langa aceasta specificatie speciala, modelul Samsung SM-G9600 va fi aprovizionat cu 4GB memorie RAM si va rula din fabrica, Android 7.1.2 Nougat, cea mai noua versiune a sistemului de operare lansat de Google. Momentan insa, nu exista alte informatii despre display-ul telefonului sau eventual despre camera acestuia, dar se prea poate ca in zilele urmatoare sa descoperim si aceste date.

Scorul single-core scos de modelul Samsung SM-G9600 in testele Geekbench este de 1782, in timp ce scorul multi-score este de 4212. Vom reveni cu alte detalii in perioada urmatoare despre acest model de telefon care „se naste” oarecum surprinzator.