Stiri

Samsung Leader 8 – smartphone 4G cu clapeta

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Electronics a anuntat in sfarsit oficial noul model Samsung Leader 8 sau SM-G9298, un smartphone cu clapeta interesant ca specificatii si aspect.

Samsung Leader 8 specificatii tehnice si pareri dupa lansare

Noul telefon al producatorului sud-coreean vine cu cateva detalii destul de interesante. Pentru moment, el va fi disponibil doar in China prin China Mobile, dar ulterior ar putea ajunge si in alte regiuni geografice, asa cum s-a intamplat si cu alte telefoane cu clapeta ale companiei.

Samsung Leader 8 (2)

Samsung Leader 8 cantareste 235 de grame si are o grosime considerabila: 15.9 milimetri. Specificatiile sale par atractive inca de la prima vedere, cu toate ca nu mai suntem obisnuiti cu terminale cu clapeta. Avem de acesta data un telefon cu doua ecrane Super Amoled de 4.2 inch fiecare si rezolutie Full HD pentru ambele.

Conform Sammobile, Samsung Leader 8 vine cu procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm, ceea ce vorbeste de la sine despre viteza sa, daca tinem cont de faptul ca acest chipset a fost cel mai puternic de pe piata in 2016. 2GB memorie RAM ne pune la dispozitie Samsung pe acest telefon si alti 64 GB dedicati momoriei native. Interesant este ca Samsung Leader 8 vine si cu slot pentru cardurile de tip microSD, ceea ce inseamna in mod evident ca vom putea extinde capacitatea de stocare a datelor sale.

Samsung Leader 8 (3)

Dotarile foto sunt decente. Pentru selfie-uri, Samsung Leader 8 vine cu un senzor de 5 megapixeli pe camera frontala, in timp ce camera principala are la bord un senzor mai generos, de 12 megapixeli.Leader 8 este dual-sim si in mod surprinzator vinde cu incarcare wireless si suport pentru serviciul Samsung Pay.

Din pacate ruleaza doar Android 6.0 Marshmallow, ceea ce nu este tocmai o veste proasta. Daca tinem insa cont ca ne mai desparte putin timp de lansarea Android 8.0, atunci ramane sa interpretam fiecare cum dorim aceasta informatie.

Samsung Leader 8

Din pacate nu exista momentan informatii cu privire la pretul de achizitie al telefonului si nici cu data la care ar putea deveni disponibil si in Europa.

Summary
product image
Aggregate Rating
1.5 based on 3 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Leader 8