Reviews

Samsung J3 2016 – J320F review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 7 ani

Samsung J3 2016 – J320F, un telefon recomandat oricarei categorii de varsta, indiferent de nivelul de cunostinte legate de piata smartphones din Romania.

Samsung J3 2016 - J320F

Smartphone-ul Samsung J3 (2016) este asa cum probabil intuiti smartphone de tip dual-SIM (dual-standby), cu ecran luminos si foarte clar Super Amoled de 5 inch (rezolutie HD 1280×720 pixeli, densitate 294 ppi) si un procesor Spreadtrum SC8830 (tactat la 1.2 Ghz). Memoria RAM atinge 1.5 GB, acceleratorul grafic este Mali-400, iar memoria Flash este de 8 GB, cu toate ca terminalul dispune de slot pentru card de memorie, asadar o puteti extinde. Smartphone-ul care ruleaza pe Android 5.1.1 beneficiaza si de aportul unui sistem dual de camere foto, dintre care camera principala are un senzor de 8 megapixeli (este plasata pe spatele telefonului), iar camera frontala are un senzor de 5 megapixeli. La prima utilizare veti observa ca ambele camere ale produsului se comporta foarte bine, fiind capabile sa redea imagini HD indiferent de intensitatea luminii. Ca sa atraga si mai mult, Samsung a pregatit un design similar cu modelele Galaxy, adica in situatia in care achizitionati acest telefon veti avea un device care are colturile rotunjite, margine metalica si evident plastic pe spate.

…va recomandam Huse Samsung Galaxy J3

Usor de manevrat si foarte comod la utilizare, smartphone-ul nu este deloc dificil de intrebuintat in cazul in care vrei sa il folesesti rapid pentru browsing sau diferite filmari. Ca nivel de performanta, telefonul corespunde! In testele Antutu benchmark, Samsung J3 2016 – J320F atinge putin peste 25.000 de puncte, un scor decent pentru un telefon care nu are un pret foarte mare. Chiar daca are o memorie ceva mai mica, telefonul poate fi ajustat la acest capitol prin card, se misca foarte repede (are o viteza mare) si suporta chiar si jocurile ceva mai solicitante.

In principiu, bateria sa de 2.600 mAh n-ar trebui sa spuna mare lucru. Este insa o baterie buna din punctul meu de vedere, probabil peste media terminalelor cu pret scazut de pe piata. De regula, autonomia sa merge spre 1 zi, chiar daca vei petrece cateva ore constant pe el prin diverse aplicatii ca facebook, facebook messenger, instagram sau filmare de clipuri si eventual una-doua ore de conversatie.

De remarcat ca Samsung J3 2016 – J320F se poate conecta la GPS si Glonass in cateva secunde, are un semnal realmente bun, iar conectarea sa la Wi-Fi este una foarte rapida. Pentru un terminal care costa putin peste 700 de lei (probabil acum cativa ani ar fi costat de doua ori mai mult), avand in spate brandul Samsung, beneficiind de un design elegant si atragator, cu dotari hardware mai mult decat decente si tehnologie 4G LTE, achizitionarea acestuia o consider una propice pentru orice utilizator care nu este dispus sa investeasca sume foarte mari, dar care vrea totusi un anumit nivel de performanta.

Samsung J3 2016 - J320F review, pret, specificatii tehnice

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 9 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung J3 2016 - J320F