Stiri

Samsung Internet Browser 6.2 si avantajele sale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Internet Browser 6.2Cei de la Samsung ne ofera o multime de aplicatii personalizate pentru Android, iar unele dintre ele dubleaza functionalitatea oferita deja de Google. Si aproape toate sunt exclusive pentru telefoanele Samsung din seria Galaxy, cu toate ca uneori ne putem bucura de ele si pe alte modele.

Noul Samsung Internet Browser 6.2, cea mai recenta versiune a web-browser-ului marca Samsung pare insa sa porneasca intr-o noua calatorie spectaculoasa. Acesta tinde sa devina o alternativa foarte serioasa pentru toti utilizatorii de dispozitive Android. Despre avantajele sale, discutam in cele ce urmeasza.

De ce Samsung Internet Browser 6.2: cateva argumente in favoarea sa

Aplicatia a primit deja prin intermediul Magazin Play peste 15 mii de calificative excelente, media sa atingand acum 4.6 stele. Recenziile sunt pozitive, dar evident, intrebarile legate de avantajele sale nu sunt deloc putine.

Pentru inceput, sa stabilim clar: spre deosebire de alte aplicatii marca Samsung, acest Samsung Internet Browser 6.2 este compatibil cu orice dispozitiv care ruleaza minim Android 5.0 Lollipop. Desigur, acesta nu este un argument suficient care sa te determine sa mergi pe optiunea Samsung Internet Browser 6.2. In special daca v-ati facut deja lista cu browserele pe care le folositi frecvent.

Daca pana acum ati folosit Google Chrome pe desktop, ei bine, Samsung Internet Browser 6.2 face mai usor tranzitia si sincronizarea dintre Chrome-ul de pe desktop si noul dvs browser de pe telefon printr-o extensie. Normal insa, va trebui sa aveti un cont Samsung gratuit pentru a face asta.

Samsung Internet Browser 6.2 (2)

Ce aduce insa cea mai noua versiune a web-browser-ului? Spre exemplu, blocarea continutului si a urmaririi constante. Producatorii de browsere au devenit din ce in ce mai constienti de nevoia de securitate a utilizatorilor si automat de urmarirea inadecvata la care sunt supusi pe site-urile web de catre diversi furnizori de servicii si de unii provideri. Fara indoiala este incurajator sa aflam ca Samsung s-a gandit la asta, mai ales ca producatorul sud-coreean nu este neaparat recunoscut pentru cele mai bune practici de confidentialitate de pe piata. Dar, pentru a atenua din preocuparile utilizatorilor, gigantul sud-coreean creste acum protectia intimitatii.

Exista insa si alte avantaje atractive. Samsung Internet Browser 6.2 adauga acum modul Night si modul High Contrast. Par similare, dar…nu sunt! High Contrast duce culorile la extreme pentru a imbunatati lizibilitatea utilizatorilor cu probleme de vedere, in timp ce modul Night ofera o lumina intunecata, menita sa reduca atat cat se poate, lumina albastra de pe fundal.

Noul update revizuieste de asemenea comportamentul browserului pentru a putea utiliza facil versiunea M56 a motorului Chromium adaugand totodata suport pentru grid-urile CSS, ceea ce-l face mult mai compatibil cu layout-urile sofisticate de pe diversele pagini web. Un alt detaliu interesant: utilizatorii Samsung Internet Browser versiunea 6.2 vor putea folosi Samsung Pay direct din browser, o optiune pe care sud-coreenii vor incerca sa o extinda si la nivel european. Daca ati instalat sau folositi deja acest browser, va asteptam cu opiniile dumneavoastra legate de el. Daca va doriti sa-l instalati, o puteti face de aici.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes