Stiri

Samsung Gear Fit2 Pro » bratara inteligenta a fost lansata oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Gear Fit2 Pro (1)Zilele trecute va scriam despre viitorul pret Samsung Gear Fit2 Pro, cea mai noua creatie in materie de bratari inteligente a gigantului sud-coreean. De ieri, 23 august, Samsung Gear Fit2 Pro a devenit oficiala, dupa ce compania producatoare a lansat-o pe piata alaturi de cel mai nou handset de top al sau, Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Gear Fit2 Pro specificatii tehnice

Cea mai noua versiune a bratarii fitness inteligente de la Samsung este o versiune de upgrade a modelului de anul trecut, Samsung Geat Fit 2. Cea mai importanta actualizare vine in ceea ce priveste scufundarea in apa, acolo unde Gear Fit2 Pro poate „merge” si pana la 50 de metri, ceea ce inseamna ca viitorul utilizator va putea purta bratara chiar si in timp ce inoata.

Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung Gear Fit2 Pro vine cu display Super AMOLED de 1.5 inch si rezolutie 216×432 pixeli. Avem 4 GB la dispozitie pentru stocarea datelor si alti 0.5 GB pentru memoria RAM.

Evident, noua bratara fitness inteligenta de la Samsung ruleaza Tizen OZ si cantareste doar 34 de grame. Samsung Gear Fit2 Pro este in deplina compatibilitate atat cu device-uri Android cat si cu device-uri iOS si vine cu suport pentru redare muzica.

Conform site-ului The Verge, Gear Fit2 Pro va fi disponibila pe culori ca negru si rosu si va costa 199 de dolari, adica 20 de dolari in plus fata de modelul anterior.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Gear Fit2 Pro
Price
$ 199