Reviews

Samsung Galaxy XCover Pro, telefon rugged cu Android 10 și baterie detasabila de 4.050 mAh

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Samsung a introdus oficial noul model de telefon Samsung Galaxy XCover Pro. Este vorba despre un telefon din zona rugged, care a primit „unda verde” in Finlanda. Conform primelor informatii, device-ul care tocmai a fost anuntat oficial de gigantul din Coreea de Sud costa 499 de euro si va fi disponibil pe o singura varianta de culoare: negru. Momentan, nu exista alte informatii cu privire la disponibilitatea telefonului pe alte piete din Europa, dar vom reveni cu amanunte despre acest subiect. Sa aruncam o privire peste ceea ce ofera modelul Samsung Galaxy XCover Pro.

Samsung Galaxy XCover Pro pareri si specificatii tehnice

Noul Samsung Galaxy XCover Pro este un smartphone din zona rugged, care dispune de baterie detasabila, o caracteristica pe cale de disparitie la un telefon modern. Astfel, Samsung pastreaza aceasta optiune vie pe piata, iar daca esti interesat de un telefon care sa-ti permita sa inlocuiesti bateria si care sa aiba si caracteristici moderne, cred ca XCover Pro din seria Galaxy poate fi o solutie interesanta. Desigur, daca vei putea trece peste pretul extrem de piperat al device-ului.

Samsung a lansat modelul in Finlanda, dar a facut-o in mare liniste, ceea ce pare cumva extrem de surprinzator. Dincolo de bateria sa detasabila, device-ul isi focuseaza calitatile pe design-ul robust, menit sa poata supravietui in cele mai vitrege conditii. Samsung Galaxy XCover Pro beneficiaza de certificare IP68 care-i confera rezistenta la contactul in exces cu apa si praful si poate supravietui caderilor de pana la 5 metri. Ecranul sau tactil functioneaza chiar si atunci cand este umed sau cand purtati manusi. In plus, Samsung confirma ca device-ul este echipat cu un scanner pentru coduri de bare si doua butoane programabile.

In alta ordine de idei, Samsung Galaxy XCover Pro are un ecran de 6.3-inch in diagonala, Infinity-O, cu rezolutie 2400x 1080 pixeli, adica un fel de Full HD+. Sub capota sa se remarca procesorul Samsung Exynos 9611, un chipset tactat la frecventa de 2.3 Ghz, cuplat cu acceleratorul grafic Mali G72 GPU. Samsung Galaxy XCover Pro are 4GB dedicati memoriei RAM si alti 64 GB pentru stocarea de date interna. In plus, vine gata echipat cu un slot microSD pentru carduri de memorie de pana la 512 GB.

In compartimentul foto, Samsung Galaxy XCover Pro beneficiaza de aportul unei camere foto duale pe spate, care propune o combinatie de 25 de megapixeli pe senzorul principal si de 8 megapixeli pe senzorul secundar. La capitolul selfie-uri, device-ul nu sta deloc rau. Rezolutia selfie shooter-ului este de 13 megapixeli. Samsung Galaxy XCover Pro ruleaza din fabrica Android 10, peste care producatorul a „aplicat” interfata One UI 2.0. Senzorul de amprente este plasat pe partea din spate a terminalului.

Asa cum spuneam, bateria sa este detasabila si are o capacitate de 4.050 de miliamperi, plus tehnologie de incarcare rapida la 15W. Device-ul este certificat cu IP68, dar si cu MIL-STD-810G. La nivel de conectivitate, Samsung Galaxy XCover Pro are suport pentru functia Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS, GLONASS, NFC si port USB Type-C. Fiind un smartphone din zona rugged, XCover Pro cantareste nu mai putin de 217 grame, iar grosimea sa ajunge la 9.94 mm. In inaltime, XCover Pro din seria Galaxy are 165.2 milimetri, iar latimea sa ajunge la 76.5 milimetri.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy XCover Pro